Saturday, 27 August 2011

Behind my tired eyes ...

Sila abaikan muka yg chubby ne ...

Begini lah kejadiannya kalo kurang tidur + penat...walaupun suda bermikap tapi mana dapat kasi tapuk.. masi obvious juga kan..ekceli time ni sa pi interview di salah sebuah company besar and quite well known juga..malam sebelum tu sa sibuk buat research bout this company and then ada juga pi baca2 tips pasal interview ne..mau refresh balik tu ingatan sebab lama suda tdk pi attend interview kan.Pandai berkarat juga hehehehe.

Sa fikir kalo interview dengan company besar macam ni mesti kena bagi soalan2 yg kaw2 punya..tapi sangkaan sa meleset sebab punyaaa relaxxx time kena interview macam ko pi attend seminar saja..bos yg interview tu yg banyak bercerita daripada bertanya.Sa ada juga sekali sekala menyampuk..mana lah tau dia saja mau test2 saja sa punya communication skills kan..atekei perasan!;-P anyway i've done my best for it..hopefully dapat gud news dari dorang "fingers crossed".

Bah apa korang buat this weekend? ada yg pigi kaitu "bloggers gathering" anjuran si Arms?? as for me..can't make it sebab time tu sa di KL suda. hisss rugi rugi! :-( bah kamurang jan lupa ambil gambar banyak2 kio...have a blast!

Ok la after ne mau pigi sana shopping mall ada benda penting mau beli..walaupun terpaksa bersesak-sesak..lautan manusia sanggupku redah..tapi cari parking tu yg sa tdk sanggup..duh!

In case terrrr lambat update blog lah kan...i would like to wish all my muslim friends and readers Selamat Hari Raya and to all Malaysians......Happy Merdeka!!

6 Loves Me ;-P:

beaty said... [Reply to Comment]

wah flo ko p interview ka? bset owh dapat peluang mau p interview lagi ni..hehe

sa sedang cari ni company baru ..tidak sabar suda sa mau say babai to this company..

heheh bh have a safe journey p KL ahh...bh nanti kami ambil gambar banyak2 ni..heheh

Nanak said... [Reply to Comment]

gudluck! jgn risau..masih lawa bah..hihih

✿ Mitchell ✿ said... [Reply to Comment]

aikk moi di kl kah sudah? nahh.. klu ada jodoh kita tjumpa jg ne nti.. ;)

de engineur said... [Reply to Comment]

All the best yah!

Aemy Shamy said... [Reply to Comment]

you call that tired eyes?? dear, you look beautiful! :)
selamat hari raya to you too ^^

Armstrong said... [Reply to Comment]

Hey Flo... wa that was a few days ago. So macamna la? Ada news? Hopefully got good news asap;D

Uits, lain kali ada masa kita berjumpa tu hehee.

Ba, sia abaikan muka yang chubby. Tapi bibir Angelina Jolie nda dapat diignore ooo. Hahaa.

Post a Comment

You Rock My World!