Friday, 5 August 2011

I've found her...

Sa masih ingat lagi, dulu ada kawan sa ni beria-ia suruh sa buka account blog.masa tu sa masi blurr lagi tentang 'blog"...biasalah time tu org masi sibuk layan friendster, tagged & myspace lagi kann...tapi suda namanya bff sama inda mau dia kecil hati (hahahahaha) sa pun pi buka ja la...kalo tdk silap cuma ada 2 org ja dlm blog list masa tu..sebab masi malu2 kucen lagi mau pi add org kunun.Lama-kelamaan mcm best pula..jadi sa pun mengaktifkan diri tapi biasala..ada on off juga...sekejap rajin sekejap malas update ..tapi bila malas melanda pandai melarat-larat pula sampai ada juga berbulan2 tdk terupdate...miawwwwwww ;-P

Kawan sa ni ...kes dia pun lebih kurang juga...tapi lagi sandi sampai pi delete account dia...miahahahahaha..tapi kan..ada org tu diam2 pi jadi silent reader..tapi lama2 pandai kasi tinggal jejak juga dia guna nickname "Rose Flower"..tapi sumpah sa masi lagi tdk perasan..sampai lah semalam kami pi tgk movie baru la dia buka cerita...ohhh rupa2nya dia buka account baru....dan guna id baru...semua pun baru kecuali ownernya ja la yg lama wakakakaka just kidding...btw welcome back darl...

Ba kalo kamu free...ramai2 lah kita pi serbu blog dia k...klik ja tu image ya.

Living Life With Love, Fun, Laughter


Note: aiksss mana suda konsep cowgirl ko?..tukar angin ka darl? hehehehehe

14 Loves Me ;-P:

SJB AKA SUE J-B. said... [Reply to Comment]

Bah, nanti saya pigi lawat.

CathJ said... [Reply to Comment]

hihhihi... mcm tu lah bah kalau jadi blogger... ^_^

Sasa Tien said... [Reply to Comment]

dah lawat dia.. heee...

im sasa from http://sasatien.blogspot.com

Rose Flower said... [Reply to Comment]

Hi Ya'll,

Hahahahaha girlfren kotohuadan kio tulung kasi promo ha. Btw, thanks "sasa tien" for visiting me will link to you ya...

Aemy Shamy said... [Reply to Comment]

wa mcm hampir sama pula template kamu kan..hehe..sweet! pandai pula jd silent reader aa..dia mau aksi u surprise bah tu..hehehe..

Flo said... [Reply to Comment]

@SJB AKA SUE J-B.: Thanks SJB mesti si rosie happy tu

Flo said... [Reply to Comment]

@CathJ:ya mana satu tu CathJ...heheheh

Flo said... [Reply to Comment]

@Sasa Tien:yehaaa...bertambah suda reader dia ..ty

Flo said... [Reply to Comment]

@Rose Flower:what friend for bah kan

Flo said... [Reply to Comment]

@Aemy Shamy:Sa ingat dia terus lupakan dunia blogging sd tu..tau2 si kawan2 diam2 buka yg baru pula ;P

AnnieMing said... [Reply to Comment]

Ohh itu pula link baru si Rosc :D Hehe! Nah sa baru update link dia..

Armstrong said... [Reply to Comment]

Kekasih gelap ko ka? Haaha jaz kidin. Baru sia abis tinguk clip lagu Ungu ba, Kekasih Gelapku tajuk dia.

Jejak kasih ba tu sepatutnya ;D

Flo said... [Reply to Comment]

@AnnieMing: Si Rosc la tu Annie..main tapuk2 bah dia ni hahahaha

Flo said... [Reply to Comment]

@Armstrong: Nda la kekasih terang tu ...lol

uisehhh jiwang juga ko pagi2 ni..tapi sa pun minat juga lagu kumpulan ungu ni...best!

Post a Comment

You Rock My World!