Monday, 8 August 2011

My new pet (updated)

Seperti yang dijanjikan...perkembangan terbaru my bf pet ..Glen. selepas 8 hari.. amacam? handsome kah? sila klik sini untuk entri sebelumnya.

Buat masa ni sa belum decide lagi apa style rambut yg sesuai utk si Glen...tunggu panjang sikit lagi lah.
Itu diaaa..pandangan dari sisi...hebatkan rambut terpacak dia...tapi semakin lama mcm muka tambi pula si Glen ni...ayoyoyo...!


Bah itu saja...see ya!

17 Loves Me ;-P:

Just said... [Reply to Comment]

hahahahahhhahaha.. lucu pula sia baca itu statement mcm tambi tu. hahahaah.... nda pyh kasi stail la.. kasi dye ja. muahahahahh

beaty said... [Reply to Comment]

tambi ka dia ni..hehe tumbuh juga rambut dia kan flo..kiut ni..ko kasi ikat tu rambut dia..hehhe

Isabel said... [Reply to Comment]

wah wah wah..ada rambut sudah c glen oo..nda lama lagi boleh masuk salon..hoho

Flo said... [Reply to Comment]

@Just:ya bah ko tgk muka dia makin lama makin gelap....bilang kena jemur tdk juga..ai nah tukal2 warna dia hehehe

Bitt (double IS) said... [Reply to Comment]

hehhehehee bestkannn..dulu saya pon pernah tanam suka designkan rambut dia bila panjang...hehehehe

Aemy Shamy said... [Reply to Comment]

The hair grows longer!! Congrats Glen! hehe...
Would you style the hair later..? Mana tau mau buat style mohawk ka..hehehe..

Flo said... [Reply to Comment]

@beaty:Sikit suda la dia mau jadi tambi ni Beth lol...nanti mau try ikat tu rambut..tapi sangat fragile hahaha

Flo said... [Reply to Comment]

@Isabel:Dia minat pi saloon mamak ja tu hahahaha

Flo said... [Reply to Comment]

@Bitt (double IS):Bitt nak tanya..lasting ta rambut dia ni? kalo kering pandai tumbuh balik tak?..hari tu kwn punya kena gigit tikus..cepat ja mati huhuhu

Flo said... [Reply to Comment]

@Aemy Shamy:Kembang kepis hidung si Glen kena puji...hmmm mohawk..i think its a good idea juga tu..we will see ;-P

Aki said... [Reply to Comment]

Glen!! Aiya,nda jadi belah tengah dia oh.. n si AKi masi lagi nda jumpa2 sampai skrg.. mana la m dapat ni ah.. ^_^.v..

CathJ said... [Reply to Comment]

sooooooo cool!!! hihihihi....

Flo said... [Reply to Comment]

@Aki:Nanti ko balik kk la baru pi beli sana kaison heheheh

Flo said... [Reply to Comment]

@CathJ:Siok ada pet mcm ni tau...maintenance dia pun murah saja hahahaha

a-Me said... [Reply to Comment]

Hi Flo.. Eee.. lama sdh xda nmpk ni tau.. Jarang sdh sa nmpk kna jual2 ni.. Hihi.. Panjang jga rambut dia sdh tu.. Buli sdg ksi istyle2.. :p

Flo said... [Reply to Comment]

@a-Me:Lama suda kepingin mau beli ni..tapi susah mo cari nasib baik ada kwn yg pernah beli hihihi

Masi lagi mau cari idea mau kasi istyle2 rambut dia ni wakakaka

Rose Flower said... [Reply to Comment]

Sa pun terbeli ni yang last sunday tapi bulum start lagi masi dalam kutak hehehehehe...

Post a Comment

You Rock My World!