Wednesday, 3 August 2011

My new PET!

Hellooo guys..meet my new boyfriend pet "Mr Glendo a.k.a Glen" darimana sa dapat tu nama biar lah rahsia ;-P..atekeiii



Sa punya pet ni lain dari yg lain...sangat unik. Lol! yang dia tau cuma minum air lepas tu pandai tumbuh rambut (grass) sendiri...wow magickan! (ketara kejakunan di situ) ngeh ngeh.. so far si glen baru 3 hari bersama sa...rambut dia ada suda tanda2 mau tumbuh...tapi kena tunggu 2-3 hari lagi baru tumbuh mungkin.



Sa beli si Glen dari Kaison CP dengan harga RM4.50 ja..actually ada mcm2 jenis juga kawan2 si glen ni tapi tah kenapa sa terpikat juga sama dia ni....mungkin jodoh kami la tu kannn....yay sot suda!


Nah..kalo rambut (grass) si glen suda tumbuh..bukan saja dia makin handsome malah sa buli buat mcm2 style rambut dia nanti....cewahhhhhh...

Actually ada officemate kami beli hari tu...siok betul tgk tu rambut (grass) pet dia tumbuh dengan subur...tapi lucunya the next day tu rambut kena gigit2 tikus..terus hudu tu pet dia duiii cian bah..harap2 tempat sa tu teda tikus...kecian nanti si Glen.

Note: Bah nanti sa update lagi kalo rambut si Glen suda tumbuh k...jan pula kamu jatuh hati sama dia..sa jeles ni..miahahahahaha just kidding.

29 Loves Me ;-P:

Jue Space said... [Reply to Comment]

Cute juga C Glenn ko tu..hehehhe..Love it...

Isabel said... [Reply to Comment]

Hi VVV. Cute juga pet ko c Glen ni. Nda sabar mau tingu bila dia sudah berambut nanti oh..huhu

Flo said... [Reply to Comment]

@Jue Space:..mesti kembanggg si Glen ni kena puji..hahahahaha

Flo said... [Reply to Comment]

@Isabel: Sa pun inda sabar suda ni...bah jaga kama nanti ko terpikat sama si glen kalo ada rambut hahaha

beaty said... [Reply to Comment]

glen?? kiut tu nama..aik pandai besar pula ni kan..bh sa mau try laini ..heheh

Flo said... [Reply to Comment]

@beaty:Dia punya rambut pandai tumbuh hehehe

Just said... [Reply to Comment]

hahahah.. kiut oo! kasi cerita la ba kunun napa nama dia c glen... hehehehe

-ilyannur- said... [Reply to Comment]

mau juga. nan nanti pulang terus la membeli hihi. penjeles ni bah haha

Flo said... [Reply to Comment]

@Just:Hahaha...ada sentimental value di sebalik nama si Glen ni...biarlah rahsia...hehehehehe

Flo said... [Reply to Comment]

@-ilyannur-: Bah kalo suda beli kasi share2 di blog ko k...hehehehe

Viola Bella said... [Reply to Comment]

kiut mcm ko nie flo...hihihi

Flo said... [Reply to Comment]

@Viola Bella: kiut yg mcm mcm mana tu arrr...hehehehehe

CathJ said... [Reply to Comment]

eeee..... niceeeeeee.... I like... bah jgn kau secret2 sana bah... kasitau lah di mana beli... hihihihi...

(Bagus ni bikin pet for my boy..hihihi)

CathJ said... [Reply to Comment]

eh... nampak sudah pula.. di Kaison..hihihi

Aki said... [Reply to Comment]

ahh,tidak!!! c Glen sangat lah CUMIL.. hm,kirim salam ah sama dia.. nanti ko kasi belah tengah rambut dia ah.. :)

Aki said... [Reply to Comment]
This comment has been removed by the author.
Pink Diva™ said... [Reply to Comment]

ni lah yang aku cari2 selama ni..tapi ndak tahu mana mau beli..alala cumil vha..:)

Flo said... [Reply to Comment]

@CathJ: CathJ nanti mau tanya juga tu SA sebab dorang letak di pisuk2 tu susah mo cari..hari tu pusing2 sa cari sampai mo give up...last2 adik sa yg pi tanya tu SA..baru dapat hehehehe

Flo said... [Reply to Comment]

@Aki:hahahaha buli bah kalo si Aki..belah tengah ka? sa ingat mo kasi dia tu style yg main pacak2 tu miahahaha

Flo said... [Reply to Comment]

@Pink Diva™: Ko cari di Kaison ja..tapi mesti mo tanya tu SA dorang...kalo tdk susah ko cari tu.;)

Aki said... [Reply to Comment]

@Flo:Kan memang semua rambut durang pacak2.. nda pun ko buat yang gaya rambut2 korea ka.. ish,sa mo cari la ni,macam best pula taru di opis kan?? Hehe..

Aemy Shamy said... [Reply to Comment]

grass head? whoa that's cool! never heard it before. say hey to Glen, okay. i'm going to hit on Kaison later to get one..hehe ^^

Flo said... [Reply to Comment]

@Aemy Shamy: Yeah really cool..bah go and get one for urself too..hehehehe

Aki said... [Reply to Comment]

1 Midvalley si Aki p cari kawan si Glen ni,tapi belum jumpa lagi.. berusaha-berusaha..

Yen said... [Reply to Comment]

cool blog :) visit n follow..

Flo said... [Reply to Comment]

@Aki:alala..di kl teda kaison ka? hihi

Flo said... [Reply to Comment]

@Yen:thanks yen..will visit ur blog later

Rose Flower said... [Reply to Comment]

So, cute!!! Macam si AJ pun ada tanam ni, terbaca di blog dia tu hari.

Walk The Talk said... [Reply to Comment]

Shoo cute! Tikus x takut rupanya benda ni sampai dia gigit.. Btw, inda putus ka rambut dia tu klu ko ikat? x tercabut dari kepala dia? Nanti saya mau jalan2 di kaison la, saya pun mau beli satu :)

Post a Comment

You Rock My World!