Monday, 31 October 2011

Angry Bird VS Happy Bird....hihihihi

Cumil kan!


 Angry bird <3


Happy bird! yeahhhh

15 Loves Me ;-P:

Daniel Chiam said... [Reply to Comment]

someone you know? hahaha lucu ni the angry bird >:)

Rose Flower said... [Reply to Comment]

Hahahahaha betul2 muka 'angry birds' woh...ni kah yang ko bilang baby giant tu macam tidak sudah ni

Cherrie.Mia said... [Reply to Comment]

So cute :) macam mahu cubit sja tu pipi...

a-Me said... [Reply to Comment]

hehehe.. so cute.. :)

Michelle Sung said... [Reply to Comment]

yuhuuu angry bird...comel n funny :) itu rambut ba..dui gia hehe

AnnieMing said... [Reply to Comment]

Uish sama oh angry bird sama dia. Hehe! Tapi yang dia buat happy bird expression, betul2 cute laa :D

Rose Ragai said... [Reply to Comment]

ha ha ha ha... punya kiut... (^____^)

Flo said... [Reply to Comment]

@Daniel Chiam:My cousin punya baby ba dis hehehheh cute kan

Flo said... [Reply to Comment]

@Rose Flower: Yang baby giant tu baby boy lah ..lupa sa ambil gambar dia sebab time tu dia bad mood ne..nangis ja

Va Va Voom said... [Reply to Comment]

@Cherrie.Mia: Habis suda ku cubit2 hehehehhe

Flo said... [Reply to Comment]

@a-Me: ;-)

Flo said... [Reply to Comment]

@Michelle Sung:Lebat betul rambut dia ne...tambah lagi pipi dia yg tembam bikin gerigitan hehhehe

Flo said... [Reply to Comment]

@AnnieMing:Berabis suda sa buat muka bodoh di depan dia tu baru dia senyum2 mcm tu hehhe

Flo said... [Reply to Comment]

@Rose Ragai:hehehehe...kiutt kann

Aki said... [Reply to Comment]

semat la.. ha ha ha.. kiut tahap gaban..

Post a Comment

You Rock My World!