Tuesday, 1 November 2011

Divorce After 72 Days Of Marriage :-(

I am a fan of the Kardashian reality show..because they are addictive ;-P Paling sa suka si Khloe & Lamar. Just imagine dorang ambil keputusan utk berkahwin dalam masa 9 hari saja selepas berkenalan..but at the end the wedding run smoothly walaupun last minutes punya plan. Sampai sekarang kalo tgk tu reality show.. dorang ne masi lagi loving couple. >_<

Tapi sa terkejut bila pagi tadi kena announce di radio yg Kim mau bercerai dengan husbandnya Kris ..padahal dalam tv masi lagi ada show "Kim's fairytale Wedding". Mengikut tu news dorang ne bercerai selepas 72 hari berkahwin. Padahal persediaan wedding dorang ne mengambil masa 3 bulan! tsk tsk...macam2 saja kan. untuk keterangan lebih lanjut sila klik sini

Credit to google


Note: Actually sa pun tdk berapa suka gaya husband dia tu kalo tgk di reality show lah..sebab terlampau over acting (OA) tapi sedih juga bila dengar ne news..perkahwinan yg belum setahun jagung sudah goyah mcm tu. hmmmm apa buli buatlah kan kalo teda jodoh.What a waste!

14 Loves Me ;-P:

Daniel Chiam said... [Reply to Comment]

I'm not a fan of the show but I sure love Kim :D

Flo said... [Reply to Comment]

@Daniel Chiam: DC..Who Will Resist Her? hihihihi

Aki said... [Reply to Comment]

syok oh,kawin cerai,kawin cerai.. ha ha ha..

Flo said... [Reply to Comment]

@Aki:Macam tu game saja bah kan..kawin cerai kawin cerai hohoho

Rose Ragai said... [Reply to Comment]

odoi... sya nda berapa fan the show but still...trend kali tu dorang sana kawin cerai... errrkk...

beaty said... [Reply to Comment]

pelik ni...cerai suda durang? iya c Kris lain sikit kan gaya dia

Vera Peter @ Princess Bex said... [Reply to Comment]

Hi,

Heard dat news oso, so sasd juga coz a new fan of si Kim ni but wat to do, dunia artis memang begitu :)

Daniel Chiam said... [Reply to Comment]

@Flo:I know I won't, hahahahaha

I want to lose weight said... [Reply to Comment]

La ye ke..
Akak pun mmg tak suka laki dia..
Tak cam Lamar yg down to earth..
Si Kris ni eksyen lebey sgt

de engineur said... [Reply to Comment]

hh apa lah agaknya alasan dorang berkahwin tu aah

Flo said... [Reply to Comment]

@Rose Ragai:Palis2 kan

Flo said... [Reply to Comment]

@beaty: Cerai sudah dorang ne...sa pun baru tau tadi pagi..sayang kan.

Flo said... [Reply to Comment]

@Daniel Chiam: Knew it hihihi

Flo said... [Reply to Comment]

@I want to lose weight: Aah lah Kak Zel.. kris tu mmg annoying dan childhiss.

Post a Comment

You Rock My World!