Friday, 25 November 2011

Halooo haloooooooo

OMG!!...Today is the day! =)=)


Pic credit to google
Si Flo is going away for few days..so tak akan ada update sepanjang itu k. (cis macam lah selama ini rajin update blog) hikhik.


Iklan sekejap...........
Kemarinkan hampir 1/2 day sa mengular dari opis sebab pi kasi kawan mami sa pi tukar duit di "Pengurup Wang". Sempat lagi bah dia berjakun di situ..adakah buli2 dia komplen  napa duit tu macam duit pelasu? (palsu) bukan alang2 lagi suara dia tu...terpaksa la sa buat2 tdk kenal tau.hehehe lucu juga sa tgk muka dia time tu...adik sa pula mcm mungit ja pi kasi ketawa mami.


Ishhhh sempat lagi sa pi merepek disini..bah sa mau sign off suda ne...i'm gonna miss u guysss=(..........btw have a great weekend everyone!

8 Loves Me ;-P:

Michelle Sung said... [Reply to Comment]

holiday? ok i'm jelous barabis haha..baah enjoy your holidays Flo! :)

ole2? kekeke

Aki said... [Reply to Comment]

He he he.. geng2 pigi bejalan.. ^_^.v..

a-Me said... [Reply to Comment]

Wah.. siok oh.. Enjoy ur Holidays.. :)

nowriz said... [Reply to Comment]

wow!! hapi holiday!! jgn lupa update di blog.. ;)

de engineur said... [Reply to Comment]

Tapi kadang2 duit tu ada juga yg palsu, esp yg US dollar note. Tapi camna kita mau tau kan, bukan selalu pegang foreign currency notes.

beaty said... [Reply to Comment]

jangan lupa bawa ole oele ahh

Aemy Shamy said... [Reply to Comment]

waaa mcm semua org p bercuti ohh....ya ba kan, it's year end, everyone should be on holiday...kenapa la sy x dpt cuti...huhu....ipta sucks!!

Armstrong said... [Reply to Comment]

Oooo pigi mana ko, Flo. Jalan-jalans ka... ba hati-hati a wherever you go.

And happy Monday! ;)

Post a Comment

You Rock My World!