Thursday, 3 November 2011

My soupy "not so" scramble egg

Kemarin sa excited betul pi mencuba resepi si Rosc .Tapi hasilnya sungguh mengecewakan. walau bagaimanapun licin juga bah kami makan.ada sa modified sikit tu ingredients dia..instead of salt and ajinomoto..sa guna perasa "cukup rasa" dari brand maggi...lepas tu kasi sprinkle sikit tu black pepper supaya hilang tu bau hanyir telur.


Betul2 teda bakat mo memasak oh...resepi yg begitu simple pun buli failed juga wakakaka...cuba kamu pi tgk resepi sana blog si "RoseFlower"  jauh api dari panggang oh hasil dia..terpaksa mau pi berguru lah sama dia ne tau hihihihi.

9 Loves Me ;-P:

beaty said... [Reply to Comment]

ai sedap jug bah walaupun inda scrumble ni flo..buli tahah suda tu

Rose Flower said... [Reply to Comment]

Hahahahahaha sa pun pandai juga buat soup macam ko buat tu. ko tau napa flo banyak air bah ko. air dia mesti mo cukup2 saja bah hehehehehe ndak pa lain kali cuba lagi. tulah sa bilang mo ada effort juga masak tu soupy scramble egg sa tu sa pun berapa kali mencuba baru saja pass hehehehe

dyanared said... [Reply to Comment]

haha..adedeh..sy pun br2 ja msk telur ala2 si rose punya.makan sj la entah apa rasanya

DoRa Priscilla said... [Reply to Comment]

ahh sedap jg nie kalau sy.. hehe... sy suka kc jadi bubur tu nasi sy ltk bnyk2 sup.. haha

Meitzeu said... [Reply to Comment]

I like this soup! but... i never cook myself. :S

Meitzeu
http://www.facebook.com/meitzeupage

Flo said... [Reply to Comment]

@beaty:nanti mau cuba masak lagi ..hahahha

Flo said... [Reply to Comment]

@Rose Flower:bah bila sa buli berguru sama ko ne ginx? atau ko dtg rumah pi masak utk sa ka hehehe

Flo said... [Reply to Comment]

@dyanared:Menjadi juga ka?

Flo said... [Reply to Comment]

@DoRa Priscilla:ngam tu senang mau telan tu nasi hihihih

Post a Comment

You Rock My World!