Friday, 4 November 2011

Who can resist the taste sensation of Durian?

Well not for me...! I could not resist not to eat the durian that bought back by my sista. 

My sista tunjuk skill buka tu durian..kalo sa babai gaman lor..penakut tu duri2 tajam.

See terer kan dia...itu isi durian sikit pun tdk rosak. 


Kasi close up sikit...biar kamu berliur-liur tgk ne gambar wakakaka.."Just kidding"

17 Loves Me ;-P:

Aki said... [Reply to Comment]

Oh,nasib si Aki nda berapa makan durian.. Ha ha ha.. :-p

Daniel Chiam said... [Reply to Comment]

SA MO MAKAN DURIAN... ADOI!

de engineur said... [Reply to Comment]

ni yg bikin mabuk ni kan klu sudah 3, 4 biji abis mkn.

beaty said... [Reply to Comment]

flo..ari tu kami beli tepi jalan yang suda buka sedia ni...deiii...mahal ni RM20 satu tapau..tapi sa inda makan

Rose Flower said... [Reply to Comment]

Woi mana utk sia. 1 biji pun buli bah!!

dyanared said... [Reply to Comment]

terliur jg la sy.hehe..sy campen jg ni buka durian sbb dulu gila durian kan sampai kna msk icu gara2 mkn durian.skrg kurang2 sdh sy mkn.fobia.hehe

Flo said... [Reply to Comment]

@Aki:Aiks rugi ko Aki hehehe inda bah.

Flo said... [Reply to Comment]

@Daniel Chiam:Pigi lah beli tapi kalo mau yg free ko datang pi kampung sa la hohohoho

Flo said... [Reply to Comment]

@de engineur:Bukan setakat mabuk lagi ...panas tu dalam badan kalo terlampau banyak makan

Flo said... [Reply to Comment]

@Rose Flower:Ngam2 ja utk kami wakakaka..tunggu lah kalo mami sa ada kirim nanti

Flo said... [Reply to Comment]

@dyanared:Wah bahaya juga kalo terlampau banyak makan durian ne kan..mau kasi kurang2 lah ne..(mcm ja hari-hari makan durian bah kan)

Cherrie.Mia said... [Reply to Comment]

Ko tau saya ni raja durian time kici2x. Biasalah di kampung saya kan susah mahu cari durian kalau beli di kadai mesti mahal gila2x bukan mcm sekrg...satu hari tu ada kwn lah bawa satu karung durian pigi KK.Bah apalagi satu minggu tu saya bantai durian,dari guring2x kuih,sampailah bubur durian siap saya buat air perisa durian lagi. Sekali tu hari ke 8 atau hari ke 9 saya muntah2x...mahu satu minggu lebih saya sakit bah...start dari tu saya jarang2x sdh mahu makan durian,kali sebab jarah sdh kali.

CathJ said... [Reply to Comment]

Betul2telan liur oh.. Hihihi...

kay masingan said... [Reply to Comment]

oh sia paling suka makan durian..saya buli kasi habis 3 biji sekali duduk o..tapi lepas itu, saya buli rasa belakang lehar saya lain-lain..high blood lah tu..heheh. Tahun ini saya blm makan durian lagi..mahal betul di Sandakan..

Meitzeu said... [Reply to Comment]

OMG!!! DUriannnnn!!! I love it!!!

But....... long time din eat ooo~ Jarang pergi jalan. :(

chegu carol said... [Reply to Comment]

drooollllls!

lama suda sa bilang mau makan durian tapi since ada cerita panjang psl durian, i cant have it. at least not in front of hubby. huhuhu...punya cantik isi dia tu. :(

uno said... [Reply to Comment]

wow your blog posts interesting, can I make reference to writing a blog that I have

Post a Comment

You Rock My World!