Tuesday, 13 December 2011

Last minutes punya kerja!

Mojo untuk berblogging semakin sipi-sipi (adakah ayat ne) mungkin disebabkan christmas mood sudah melanda. Sebenarnya saya menyibukkan diri diopis...berusaha untuk menyiapkan kerja-kerja supaya saya boleh bercuti dengan aman tanpa gangguan nanti.

Psst pssst...!!! kamurang tau kah saya belum lagi pi shopping utk beli hadiah for our CBG's x-change gift  nanti? Saya pun masi bingung lagi memikirkan apa hadiah  yg sesuai untuk "unisex" ne. But don't worry saya memang suka buat kerja last minutes punya err....adakah saya baru kasi bocor rahsia? well just forget it...actually saya sudah plan pun sama si RoseFlower pi shopping this saturday. harap2 terjumpa yg berkenaan dihati..hmm i'm keeping my fingers crossed!.

Can't wait to meet si Aki,Arms,Gunaqz,Beaty,Aemy & Ifo, Cath-J, Mouren Wyne,Chegu Carol,Nowriz,Dora and of corz the rest too.I bet mesti happening ne kan. Bah ok lah daripada saya sibuk mencarut disini lebih baik sambung buat kerja dulu sambil2 fikir idea untuk hadiah nanti. babai for now.! 

Note: Hey guys what do u think of my new layout?? macammana mau buang tu ad banner yg di header tu..bikin semak saja..any idea? thanks.

8 Loves Me ;-P:

beaty said... [Reply to Comment]

sa pun belum ni p beli hadiah..cuba ko p header ko..mana tau buli buka...

flo ok juga ni layout..dia cepat load ni..

Wyne @ Mouren Mauve said... [Reply to Comment]

Haha, bah, mari kita ramai-ramai sakit kepala pg last minute shopping. XDXD

nowriz said... [Reply to Comment]

sy sudah shopping.. awl2 la sy bilang.. hadiah sy tu sesuai tuk sumandak seja.. kasian la klu si aki atau si arm yg dapat.. lol

DoRa Priscilla said... [Reply to Comment]

sy pun suda beli! hehe.. tp random jak sy beli coz memikirkan both gender boleh guna kan.. xpa la asal ada ^^"

Flo said... [Reply to Comment]

Beaty:..masih banyak masa lagi bah dat hehehehe. Oh ya sa suda try pi remove dari sana tapi tdk juga dapat.biar dulu lah tu ;-P

Wyne: Yang last minutes tu bikin thrill wakakakaka

Nowriz: wah bagusnya nda payah pening kepala lg mau fikir hadiah apa mau beli kan.

Dora:wah apa lah tu kan..harap2 sa yg dapat lah hehehe

Aemy Shamy said... [Reply to Comment]

guess what, sy pun belum cri hadiah...bru mau plan mau p cari esok..hehe. but i don't know what to buy..huhu. i cant wait to see u too!!!! ^^

AnnieMing said... [Reply to Comment]

Oow sioknya kamurang pigi CBG ni :D Saya kali inda dapat la pigi kerana sa pulang KK lambat on d 18th.. Just enjoy yourselves there yaah!

chegu carol said... [Reply to Comment]

yayyyy berjumpa suda kita!!!

Post a Comment

You Rock My World!