Monday, 2 January 2012

2012 Post # 1- It's New Year's Day! The day we start anew.

Wow, its been a long time since i've made a blog post! biasalah mood christmas and new year terbawa-bawa sampai sekarang...so how was your christmas and new year? well.. well christmas is finally over! saya percaya semua orang pun tengah dalam new year mood kan. well our was fabulous! we had a really great one...kalo ada "moginum" im sure sampai sekarang masi lagi hangover hahahaha.

Since my uncle's birthday ngam2 terkena 31hb Dec, kami terus celebrate 2 in 1..birthday and new year! memang happening gila siap ada karoks...ada dance floor, games dan paling manang...ada main ketam-ketam lagi...nahh kamu adakah? hahahahaha. Dari petang sampai ke pagi kami disana...time pulang tu ada road block lagi..nasib baik teda moginum.

Sorry lah ada 2-3 keping ja gambar saya dapat kasi share sama kamurang..itupun takat2 kualiti hp saja..biasalah kalo suda aramaiteee mana ingat mau snap sini sana lagi kan..yg ini pun nasib2 saja my sista yg gatal tangan pi ambil ni gambar.;-P


 My cousin and her SIL...mula2 nyanyi lagu yg jiwang-jiwang

 Nah...Sekali nyanyi lagu "Darah Muda" ..terus kesiokan dorang menari wakakaka


Tepat jam 12.01am terus bertubi-tubi bunga api di udara..tapi itu pun jiran yg punya lah..kami tumpang sekaki ja hehehehe..

Talking about new year ni..saya percaya semua orang pun suda set resolution masing2 kan? well for me...i just want to remain happy and blessed and improve my relationship with my family and loved ones.:) so how about yours?

6 Loves Me ;-P:

Cindy Chriselda JC said... [Reply to Comment]

siok o ada karaoke' lg.. kmi pun mnumpang fireworks org sj.:D Happy new year! :)

Daniel Chiam said... [Reply to Comment]

Happy New Year 2012 Flo!!! wooohooo! bah apa lagi... teda lagi new year resolution ko? satu ja? :D

Haha ALL THE BEST FOR 2012!

beaty said... [Reply to Comment]

wah manyanyi oh ..siok///


happy new year flo

Nanak said... [Reply to Comment]

happy new year..btl2 aramai tie oh..

Bitt (double IS) said... [Reply to Comment]

happy new year...wow best nyaa jumpa blogger ;)

Flo said... [Reply to Comment]

Cindy: Hi cindy..ada karoks baru happening hahaha

DC: banyak juga resolution saya ni..yg tahun lalu pun masi banyak yg belum tercapai haha

Post a Comment

You Rock My World!