Wednesday, 4 January 2012

2012 Post # 2 -Cute Blogger Gathering -18 Dec 2011.

Sorry guysss.. cerita tahun lalu baru kena update sekarang...saya harap kamu belum lagi "bushan" membaca entry pasal CBG ni ahh walaupun hampir kesemua mereka yg hadir tu sudah pun meng"update" di blog masing2.

Saya rasa tidak perlulah sa bercerita panjang lebar mengenai gathering ne...orang putih bilang "let the pictures do the talking" :-P

Oh ya kebanyakan gambar adalah "candid" ya!

Para Ajk Sedang sibuk mengatur sana sini


Welcome speech daripada orang2 kuat CBG (Arms, Aki Borneo and Chegu Carol.)



                 Acara yang ditunggu-tunggu.."membedal kepsi dan juga makan cakes"




The Gift Exchange session (aksi2 si Wyne jugala yg paling kiut)

Group Photos


Games


Si Rose Flower and Gunaqz..bertanding siapa yang paling besar parut/scar .. (bekas suntikan BCG)  wakakakaka JK..peace yo!

Overall memang happening lah hari tu...and thanks for the nice weather..(walaupun panas sampai sa kena sunburn)


Pheww..akhirnya!

bah till next time.

9 Loves Me ;-P:

Wyne @ Mouren Mauve said... [Reply to Comment]

Yg last photo tu bah - sempat lagi kamuranggg hahahaa!

Aki said... [Reply to Comment]

itu scar juga la.. membuktikan durang mimang jajal.. Ha ha ha.. ^_^.v.. Eh,banyak pula gambar si Sumandak tempat ko ni.. Ho ho ho.. ^_^.v..

Aemy Shamy said... [Reply to Comment]

i already miss you guys!!! ^^
scars tu jg la paling manang kn...hehe

Flo said... [Reply to Comment]

Wyne: hahaha sempat lagi ba dorang kan.

Aki: Ya bah sempat lagi kami bergambar sama si sumandak time kamu pi beli kfc.

Aemy: We miss u too!!

Rose Flower said... [Reply to Comment]

Atukkkssss 'scar' tanda kejajalan time2 budak lagi hahahaha...

Flo said... [Reply to Comment]

RF: hahahah kali si Aki pun ada tu.

Wen said... [Reply to Comment]

enjoy sakan kamu kan..I wish I could join next time.. hehe

Rungitom said... [Reply to Comment]

Nice entry, its great to meet you there :)

Cherrie.Mia said... [Reply to Comment]

KFC tu bah yg menang..

Post a Comment

You Rock My World!