Wednesday, 18 January 2012

2012 Post # 7 ~ Company Annual Dinner + CNY

Every year, company will have annual dinner + Chinese New Year. This year, our dinner was held at our site office.It was such a wonderful  dinner where all employees and the bosses attended... *alert* loads of pics ahead...Let have the photos do the talking shall we? 

Food and drinks (actually ada juga yg bukan alcohol but di pisuk2)


my dear colleagues...enjoy the plentiful of foods

Our DJ of the day and some of my colleagues from engineer dept.

Me and my colleagues 



The Bosses :)
Banyak lagi gambar mau diupload tapi malas mau edit so rajin2 lah kamu pi tingu sana my FB kay. Oh ya komen saya tentang catering dari "The Hut"..memang puas hati dan sangat berbaloi..makanan dorang pun sedap ! Tengok dari gambar pun buli tau suda bah kan hihihihi. 

Bah kalo korang berminat...mana tau ada function ka..boleh lah kamu contact dorang @
The Hut (City mall)
Tel no: 088447411 / 0128431383 (Mr Johnny Liang).

12 Loves Me ;-P:

Gongju said... [Reply to Comment]

siuk ooo makan free.mcm sy lapar plak ni.hehehe

Bitt (double IS) said... [Reply to Comment]

hai flora...

perghh kalau saya tak nampak u yg pegang air tin tu mesti gambar 1st tu saya tak tahu pon tu satu kolam air tin tau...cool! senang mehhh...

de engineur said... [Reply to Comment]

Ok juga makanan di The Hut tu, boleh tahan.

Itu minuman tin juga lah menang, penuh satu tangki.

Jue said... [Reply to Comment]

Best nya...Celebrate ramai2 kan...huhu

beaty said... [Reply to Comment]

wa aramai tie juga kamu ni flo..

wah kami punya mgu dpn pas CNY kali..sebab sibuk ni semua ..he he he

ramai suda yang on leave

Angel said... [Reply to Comment]

Wow! Satu tong beer yang besar!! Btw, ada muka familiar oh. Haha :)

Cherrie.Mia said... [Reply to Comment]

dulu masa keja kompeni cina lg ada la peluang makan besar mcm ni..sekrg angpau pun RM10 ja..punya kasian tpi syukurla dari tiada...untung kau ..

✿ Mitchell ✿ said... [Reply to Comment]

Araiiimaaiiiiiitiii!!! Lama oredi sya enda keramaian cam ne owh xD

nowriz said... [Reply to Comment]

wow.. happening oo company ko!!

sioknya ada ramai2 bersama staff lain..

mesti mo puas ber-aramaiti ni kan.. ;)

Aemy Shamy said... [Reply to Comment]

waaaa bestnya!!!! makan2 tu yg best!! ^^ happy cny!!!

Armstrong said... [Reply to Comment]

Nda pernah la sia nmpak gitu banyak minuman dalam satu tong besar o wakakaa.

Ahahaa Tiger kena kasi tapuk di dalam ka. LOL.

Happy Friday, Flo!

kay masingan said... [Reply to Comment]

kalo time makan2 opis, yg siuk tu byk makanan kan..sampai buli tapau balik lagi..

Post a Comment

You Rock My World!