Monday, 12 March 2012

Post # 12 - My Weekend Story

Hello guys!! how was your weekend? mine was pretty good. wanted to blog about my saturday yesterday midnight but i was distracted by chatting with my bf...hihihi ;-P.

Ok saturday punya cerita..we had this kupi2 session with my gfs @ Playground City mall. Biasalah kalo suda jumpa ni banyak gosip cerita lama dan baru..mulut pun tdk berhenti mengunyah makanan saja hehehehe..actually ada juga bah gambar2 mau upload tapi terlupa pula bawa tu card reader...haizzz. So after kupi2 session, kami pi tengok movie di Suria..walaupun terlewat beberapa minit , nasib baik dapat juga catch up. Oh ya kami tgk " This Mean War"...malas mau buat review sini ..tapi kalo saya...tdk rugi tgk ni movie! Dari start sampai habis memang lucu gila.

Balik rumah sangat penat sudah...tapi sempat lagi layan korean movie...sampai tertidur. The next morning bangun around 9am..(punya buruk perangai kan) tengok hp banyak miss called from my bf..nah gara2 korea sampai lupa mau "reporting duty" wakakakaka. 

Then the whole sunday...berkurung di bilik saja..malas sudah mau keluar..nasib baik masi ada stock makanan dlm freezer. Jadi masak saja apa yang ada..lepas tu kemas bilik..cuci baju...mandi ..makan then sambung lagi tgk korean movie...chatting with my bf..nasib baik si kawan tdk merajuk...phewww! ingatkan petang tu mau kuar pi walking tapi macam mendung pula so kansel la..dapat sms dari kawan mau bawa pi melepak..tapi memang hari minggu kan hari bermalasan so kansel lagi.

Mungkin ada yang terfikir ..ishhh buring juga life si Flo nie..but..I am fully awake and alive in each and every moment of my life, whenever i'm doing something that i really enjoy, i slow down and cherish every moment. chewahhh.

So how about yours??

11 Loves Me ;-P:

Wyne @ Mouren Mauve said... [Reply to Comment]

Haha, kelmarin sa berkurung di rumah saja with anak2 n hubby. Trus terpelihara lagi lemak sbb laki memasak makanan sedap saja.


Iya bah, hari minggu ada lah hari bermalasan. Sungguh tau tu (,")

Aki said... [Reply to Comment]

saya tingu tv series ja sepanjang 2 hari time weekend.. tida bangun2 dari katil.. ha ha ha.. :D..

☆彡Mitchell Cullen said... [Reply to Comment]

Mine, asal weekend mmg malas mo keluar suda ne.. Better stay di rumah, save money save energy and safe diet ;p enda rusak diet sya jg..

Just said... [Reply to Comment]

sia p bejual.. :)

AnnieMing said... [Reply to Comment]

Mesti ko pigi sana sama si Rose ni kan. Hehehe..

Va Va Voom said... [Reply to Comment]

@Wyne @ Mouren MauveWah bestnya ada lokung tolong masak...hehehe

Va Va Voom said... [Reply to Comment]

@AkiAtekei i wonder apa movie yg ko tgk sepanjang 2 hari tu Aki..hmmmm

Va Va Voom said... [Reply to Comment]

@☆彡Mitchell CullenBetul tu moi..kalo keluar rumah mesti keluar duit juga kan hehehe

Va Va Voom said... [Reply to Comment]

@JustBagus lah tu moi..ada juga extra income kan

Va Va Voom said... [Reply to Comment]

@AnnieMingTerrer ko Annie...hahahah

beaty said... [Reply to Comment]

sa heran kenapa sa mals jalan2 weekend..sa mals ni mau p tingu2 barang..sa ikut fiance sa p opis dia pasa saturday working ni..tu ja..n ahad d rumah ja ni..tidur..

Post a Comment

You Rock My World!