Saturday, 24 March 2012

Post # 13 - Annoying Stalker & My Zumba!!

Lately, i have been receiving some messages from stalker anonymous sender in my FB. At first i thought it would be a spam..so i just ignore it...tapi bila balik2 kena send ni saya pun naik hairan juga lah..so dengan penuh keraguan saya pun baca juga lah...tapi punyalah ketigok my heart..semua messages dari si "STALKER" sangatlah tidak masuk akal...she or he accused me of something i never did...gila kah apa?! Hey Stalker you just make me laugh and it still make me laugh out loud after rereading them several times..so please leave me alone and stop stalking me! ( just in case you're stalking me in my blog too hahahaha ).

Beralih ke topic lain pula...sejak akhir-akhir ni saya mula berjinak-jinak dengan ZUMBA with Michelle Koh. ini semua pengaruh dari si Rose Flower and si Nowriz. So lepas ni teda sudah alasan untuk mengelak pi exercise..hujanlah and bla bla bla...;-P. So far i really like it and it was really fun...bikin ketagih orang bilang. Even though im still suck at many of the dance steps but it really does not matter yang penting saya berpeluh sampai basah my baju..so lain kali mau bawa extra baju lah ni kan Rose Flower! T__________T

Fuyohh punya relax saya di opis hari ni..mentang2 kerja half day ja kan..(ya lah tu saya jelos sama kamu yg tdk kerja hari sabtu ni tau) so saya pun curi-curi update blog kunun..bukan tdk dapat update di rumah tapi..kalo sudah stuck sama korean movie...memang lupa dunia sudah tu hihihi.

Ok lah have a great weekend guys!


14 Loves Me ;-P:

Dyana said... [Reply to Comment]

siuk oo kan basah peluh :)
Flo,sy pun ketahih tgk korea ni smpi lupa update blog.mata sy pun mcm panda sdh penat tgk laptop.dei..mo cr eye cream ni

Daniel Chiam said... [Reply to Comment]

Haha glad that you like Zumba... boleh la ni join The Biggest Loser kan?

http://www.room8five.com/2012/03/biggest-loser-bbkk-game-on.html

kay masingan said... [Reply to Comment]

dui siapa tu si stalker tu? eh bikin panas o..
wah best kamu berzumba..jau boh gia saya, sini KM, huhuhu..siuk no tu zumba-zumba..:)

Va Va Voom said... [Reply to Comment]

@Daniel Chiam..mcm best juga tu tapi belum ada confident lagi ni wakakaka

Va Va Voom said... [Reply to Comment]

@kay masinganAdalah orang yg jealousy freak bah tu Kay...bah next time ko dtg KK buli juga ko join tu..time cuti kah...siok kama..hihihi

Aki said... [Reply to Comment]

ko mo sa tulung ko gigit si Stalker?? :p

Va Va Voom said... [Reply to Comment]

@Akihow i wish saya kenal tu stalker...mmg lama sudah sa suruh ko pi gigit dia hahahaha

Va Va Voom said... [Reply to Comment]

@Dyanaya bah best gila ni kalo berpeluh terus siok mau tidur..

Kalo sudah start tgk korea memang susah mau stop kan..ishhh napa lah tu benda bikin ketagih hikhik

Cinoi Lavigne said... [Reply to Comment]

Laltely byk org crita psl zuma. sy mau la juga bah

Va Va Voom said... [Reply to Comment]

@Cinoi LavigneTak rugi pi join..memang best gila :)

Rose Flower said... [Reply to Comment]

Wuish ada juga kana mentioned bah sia kiki...baru sa BW ni....

Writing From Far said... [Reply to Comment]

Va Va Voom, hairan kan semua yg blogger selalu kena stalk. sa pun. dia blk2 send comment d blog but captured as spam..sa ingat betul2 spam tapi lama2 dia cakap melalut2x...dulu pun pernah d FB that is why sa delete. trus d blog lgi..that was why sa tutup blog lama.

Va Va Voom said... [Reply to Comment]

@Rose FlowerKo kan pelakun utama mesti mau kena mention selalu..wakakaka

Va Va Voom said... [Reply to Comment]

@Writing From Far Yah bah...bikin semak saja dorang ni..kalo bagi comment yg membina inda pa juga..tapi semua pun comment yg berbaur cemburu hahahaa

Post a Comment

You Rock My World!