Friday, 20 November 2009

TGIF...isk..isk..iskkkkk

Aku ni kan kalo tak buat entry pasal makanan memang tdk sah...ke atau sudah ketandusan idea :P
Hari ni breakfast @ Malindo's restaurant lagi...makan yg ringan2 saja, walaupun dalam hati meronta2 mau order my peberet roti kosong a.k.a roti canai tapi kena kuatkan hati supaya tdk tergoda ...ingat 99HTN..mau slim kah tdk? chewaaa itu adalah cara utk reminder diri sendiri.isk..isk..iskkkkk
Ini lah dia kuih-muih menjadi santapan aku tadi pagi

Teh tarik madras kurang manis

Untuk lunch , aku makan kuew teow GORENG! i can't resist sebab my colleague yg masak ..but still, i just ate a small portion. isk..isk..iskkkkk

Orang kata teh "misai kucing"ni banyak kebaikannya dan salah satunya ialah ia dapat membuang segala sisa minyak yg terdapat dlm badan kita ...di samping tu ia juga sesuai bagi mereka yg ingin menurunkan berat badan...but i don't like the smell so i mixed with lemon barula rasanya ok sedikit. ( mcm promoter pula ) isk..isk..iskkkkkkkkkkk

Sambil tu, aku pi bloghopping..mana tau akak and abang nuffy dah bangun boleh juga klik2..oh ya rasanya masih ramai lagi kawan2 nuffnangers yg tak sempat link..so kalo uols sudi silalah drop me a message @ my comment or @ my shout box.Nanti bila free aku akan updatekan untuk korang k.Yang bukan nuffnangers pun sangat lah di alu2kan..saja untuk menambah kenalan dalam dunia blogger ni.isk..isk...iskkkkk (>_<)

10 Loves Me ;-P:

FirdHaikaL CHinta ilLahi said... [Reply to Comment]

keuh teow goreng sangat sedap...dalam gambar nampak menyelerakan....nak sikit....nanti akak belanja k...heheh

Best Of Me 321 said... [Reply to Comment]

hai, letak link saya kat blogrool nuffnanger k

bestofme321.blogspot.com > BOM321

kawie2020 said... [Reply to Comment]

huhuhu.. n3 ni sengaja seksa aku dalam ujan2 begini.. aku jadi lapar semula... aduss.. nk kene kuar plak cari makan...

POSH76 said... [Reply to Comment]

sodapnyer teruskan klik2 yer

sukiminna said... [Reply to Comment]

kueh ungu nampak sedap

kueh merah nmpk cam turtleback

er kueh puteh..nmpk cam kerta gulung

Flo said... [Reply to Comment]

Fird: boleh saja u mai Labuan lah nanti aku belanja u:P

Flo said... [Reply to Comment]

BOM321: linked ya...:)

Flo said... [Reply to Comment]

Kawie2020: time hujan mmg cepat lapar..hehehehh

Flo said... [Reply to Comment]

Posh79: no worries...u click mine i click urs ..lol!

Flo said... [Reply to Comment]

Suki: hahahaha pandai u tgk arrr hey tnx for dropping by

Post a Comment

You Rock My World!