Saturday, 27 February 2010

Black Out!!

Punyalah rosak my mood today sebab dari pagi sampai petang black out di area kami. Terasa macam dalam oven pula..badan pun melekit sana sini..yay! Nasib baik sekarang ada sudah kalo tidak kompom pi cari hotel utk stay malam nie. Yg sebenarnya pasal teda dapat buka fb satu hari ni tu lah bad mood hehehhehe.eksen saja kan lol!

Tadi masa black out sempat lagi pi ronda2 satu Labuan mo cari tempat "port memancing" . konon -konon mo pi memancing sambil bbq sama kawan2 esok. Tgk la kalo rajin bangun awal. Tadi baru dapat sms dari kwn dia mau ajak pi makan ketam di anjung ketam..hehehehhe jangan jeles ahhh..gtg now nanti sambung lagi babai .

9 Loves Me ;-P:

eynda said... [Reply to Comment]

Kalau blackout memang tak senang duduk....tambah2 musim panas ni takleh berkipas...

Flo Alfera said... [Reply to Comment]

Eynda:
Betul tu eynda..serba tak kena jadinya hehehheh

noradzlina.kamdani said... [Reply to Comment]

mmg buhsan xde letrik tp lbh baik xde letrik dr xde air..tu pendapat sy la......

Jard The Great said... [Reply to Comment]

blackout mesti panas kan.. hihihi

POSH76 said... [Reply to Comment]

adui dah ler musim panas ni mau bersauna ler jawabnyer hehe

Flo Alfera said... [Reply to Comment]

Nora:
Betul tu..tiada letrik kira boleh survive lagi tapi kalo teda air tak tau nak buat apa huhuhu

Flo Alfera said... [Reply to Comment]

Jard:
Panas melekit wakakakaka

Flo Alfera said... [Reply to Comment]

Posh76:
Free sauna hahahhah

Tihara said... [Reply to Comment]

mmg tension time black out..mula la rasa nak maki hamun..hoho

btw salam singgah sini :)

Post a Comment

You Rock My World!