Thursday, 25 February 2010

PoWer BaR EnerGy

Iklan dulu hehehhe......

This is my "brunch" for today..jangan tanya napa ada double ham dlm tu..sebab ni kes lapar.

Ok back to my topic...actually aku mau share sama korang benda ni..maybe ramai sudah yg tau..tapi tdk salahkan kalo sa promote sikit kat sini :P aku sendiri pun baru try benda ni "power bar" itu pun kawan yg introduce kan. sebab dalam masa 2 bulan dia dapat menurunkan berat badan dalam 8kg!!!! sila percaya sebab aku sendiri yg jadi witness. but of corz lah bukan sebab benda ni saja...disamping tu pengawalan dari segi pengambilan makanan dan juga ada EXERCISE!


But..........(ini penting ya)
Powerbar cuma sesuai bagi mereka yg selalu buat cardio exercise seperti cycling & treadmill.Sebab ia membantu untuk menambahkan tenaga dan membakar kalori..so teda lah kes semput ataupun pening2 semasa buat exercise...yg bestnya selepas exercise kamu langsung tak rasa lapar...tapi aku tak sure lah kalo org lain macam mana sebab ini cumalah pengalaman aku dan my friend. Pengambilan powerbar adalah sebelum exercise, semasa dan selepas.Boleh didapati di farmasi atau guardian. Berbagai2 perisa yg ada seperti peanut butter, vanilla, banana & chocolate. Rasanya mmg sedap!

Apa2 pun selamat mencuba.teda rugi bah ;P

4 Loves Me ;-P:

Mia-Ina said... [Reply to Comment]

teringat gmbr 1 tue ,,,teringat burger lak flo....

noradzlina.kamdani said... [Reply to Comment]

ooo ye ke...xsangka plak begitu POWER nyer POWER BAR tu lin xpernah cuba but 1 fine day i'll try it ok..hmm farmasi yek ok..nnt sy cari

Flo Alfera said... [Reply to Comment]

Mia-Ina;
ya tak ya juga kan...ada serupa burger heheheh

Nora:
Ok nanti dah cuba share2 kat flo kay!

Ieda said... [Reply to Comment]

memandangkan ieda xuat trwadmill @ cycling maka xsesuai nk cuba rasanya...huhuhu

Post a Comment

You Rock My World!