Friday, 12 March 2010

MIA lagi!

Hello dear friends & readers.....

Thousand apology sebab sejak akhir-akhir nih aku jarang dapat update my blog sebab kesibukan yg tahap gaban.as i mentioned earlier, aku sgt bz dgn persediaan my sister's wedding. Jangan tak tau dlm masa satu bulan saja my load phone up to RM300!!!!! "slap head" setiap hari kena call my mom & sister about the progress. Macam aku pula yg nak kawen hik3. Apa boleh buat , im the eldest sister in my family so besar tanggungjawab kena dipikul...but no komplen!

Esok aku start cuti seminggu...dan this is my 1st time drive keta from Labuan to K.Kinabalu. harap2 semuanya ok...so my friends & readers (ada ker) hik3 jangan rindu daku kay! (cess perasan) muahahahha.



7 Loves Me ;-P:

POSH76 said... [Reply to Comment]

bz tul wedding planner ni...happy weekend dear

S said... [Reply to Comment]

Jalan menumbok ok bah kan? Have a nice and safe drive home.

SJB said... [Reply to Comment]

Wah...wedding planner lah ni kan hehehe. Begitu lah bah, dulu pun waktu saya punya kawin kan my big sis juga yang tolong tapi bukan semua lah sebab yang 1/2 tu kami suruh orang yang urus.

Anyway, good luck k.

Lovely Emy said... [Reply to Comment]

waaaa,jauh kan dr labuan pg K.K, must be really tired. oh, miss KK.. :)

NeenaAnuar said... [Reply to Comment]

enjoy your trip dear! take care..

btw... you've got an award from me...

http://neenaanuar.blogspot.com/2010/03/beautiful-blogger-award.html

Gallivanter said... [Reply to Comment]

Hal wedding memang buli busy tahan gaban, sia pun kena ni...isk

Anonymous said... [Reply to Comment]

Cool..

Pls visit this link, read few entries..you'll find it very funny and unique..

www.fdausamad.blogspot.com

seriously!

Post a Comment

You Rock My World!