Wednesday, 31 March 2010

My Sister's Wedding Part 1

Hello friends...how y'all doin?
Its been 2 weeks i didn't update my blog...bersawang sudah heheheheh.Actually banyak cerita yg mau dikongsikan tapi teda pula idea sekarang ni..so layan ja lah gambar2 sepanjang majlis wedding my sister.Untuk pengetahuan semua....mmg banyak kekurangannya tapi faham2 jalah kan 1st time ada majlis sebegini dalam family aku..so gelak dlm hati ja k..^_*

Benda ni wajib kalo ada wedding di kampung2..takut nanti ada org tersesat walaupun ada map yg disediakan hehhehehehe

My 2 lovely cousins (Yun & Adi)...org kuat bahagian back drop (Pelamin)

My Aunt & Cousin (Chi2) bz buat ribbon.........;P


Me & My cousin (Ling)
To be continue.....................

4 Loves Me ;-P:

SJB said... [Reply to Comment]

Aik itu saja hehehhe. Wah...memang busy lah kamu ni kan. Tidak sabar mahu tengok more picture heheh.

Flo Alfera said... [Reply to Comment]

SJB....

Masi banyak lagi tu tapi baru mo pilih2 mana mo kasi publish heheheh..yg dlm camera sa sikit ja pastu banyak yg blurr..mo tunggu yg dari photographer upload dulu yg bagus quality punya.

Mia-Ina said... [Reply to Comment]

dah baca...x sbr nk tau pecite setrusnya....

Flo Alfera said... [Reply to Comment]

Mia
Ok coming soon! :)

Post a Comment

You Rock My World!