Wednesday, 2 March 2011

My Pc Kong!

Damn! my pc rosak lagi..sangat kociwa sebab kerja2 meng'download movie tergendala buat sementara waktu :( ...nasib baik lah ada si lappy nie..tapi tdk sanggup aku mencemar kesuciannya utk d/load sebarang movie ..nehiiiiiii (masi fresh dari ladang beb) ;P;P

Time buat entri nie separuh ngantuk sudah sebab hari ni ada rasa penat sikit ..petang tadi aku pi walking  di Perdana Park ...(sila beri tepukan..harap2 bukan setakat hot2 chicken's shit saja) blueekk. Actually suda start dari last week lagi tapi punya lah ramai org..sesak eh. Hari ni ada kureng sikit la, ntahla maybe pasal mau hujan ataupun sebab sekarang masuk kena bayar "parking fee"..tapi tu pun kira murah lah cuma RM0.50/hour.

Sekarang ni pun masi hujan lagi...punya best ni kalo tidur..harap2 tidak "koloboi" bisuk ngehngeh...how i wish 2moro is sunday...haizz. k la mau titun dulu...gud nite uolss..sweet dreams kay!

8 Loves Me ;-P:

AnnieMing said... [Reply to Comment]

Wah ko tepigi sudah sana Perdana Park. Sa belum lagi.. Telimpas saja haritu time mau pigi pajak sayap ayam di Tg. Aru Footcourt.. ;-)

Flo said... [Reply to Comment]

Annie:
Dakat ja kan area tempat tinggal sa...bah pigilah sana..siok tu berjogging hehehehe

SJB AKA SUE J-B. said... [Reply to Comment]

Di mana tu Perdana Park?. Di kk?.

Va Va Voom said... [Reply to Comment]

SJB

Ya di tg aru kk.

ieda said... [Reply to Comment]

x pernah sampai layie ..
jalan2 xcercise ker dikk :)

beaty said... [Reply to Comment]

p hanrat hospital la...heheh or ko buy new one la

Flo said... [Reply to Comment]

Ieda:

Sambil2 la tu kak hehehehh

Flo said... [Reply to Comment]

Beaty:

Ada kawan mo janji buat kunun..tunggu ja lah hehehheh

Post a Comment

You Rock My World!