Wednesday, 9 March 2011

2 become 1

Congratulations to you both and much happiness on your wedding day. May your love shine 
warmly forever.

Pic cilok dari fb lez ;P


 To the Bride and Groom, may good luck and happiness fill all your future days.

 Me and the cousins ( pix a lil bit blurr..pakai hp ciput ja )


p/s..sempat lagi kena tanya soalan cepumas from my relatives...bahhh ko bila lagi??? aku buat donno ja..masuk telinga kanan keluar telinga kiri..;P;P

6 Loves Me ;-P:

CathJ said... [Reply to Comment]

soalan cepumas... biasa lah tu... kalau sudah kawin... adaaaa ja soalan2 cepumas dia tu...

sudah kawin.. kena tanya bila ada anak...

sudah ada anak 1, bah bila lagi no.2...

sudah no. 2, bila no 3..

sudah anak 5.... adui byk jugaaaaa...


sabarrrr ja lah... hihihi

Flo said... [Reply to Comment]

CathJ

Ya betul tu cath..sasak sudah telinga sa balik2 kena tanya soalan cepumas dari dorang nie..nah kalo suda berkumpul tu aunty2..siap sedialah ko.heheheheh

beaty said... [Reply to Comment]

Wah congrats sama c alice...aik ko punya cousin ka ni??? sa kenal c alice sb selalu call dia d TS Top dulu pasal forwarding ni...

Flo said... [Reply to Comment]

Beaty:
Dia punya hubby sa punya 1st kazen.ohhh ko pun kenal dia..what a small world kan...

Mr PenyuBiru said... [Reply to Comment]

ya..betul tu macam CathJ cakap.. soalan cepumas ni tak pernah berakhir.. so layan je la..

Flo said... [Reply to Comment]

Mr PenyuBiru..
Tu lah pasal..nak tak nak..layan je la..Zassssssss hehehehe

Post a Comment

You Rock My World!