Saturday, 9 April 2011

Triple BE from Nuffnang!


Pagi2 ne rajin pula sa check nuffnang..biasa lah tu nak tau berapa earning terkumpul suda...nah sekali ada 3 BE kena bagi..apa lagi senyum2 kambing lah si kawan hehehehhe..(ciss macamla org lain teda kan). Walaupun tidak seberapa at least lebih baik daripada teda langsung kan...so far ada lah dua kali sa cash out suda syukurlah boleh juga bikin cover sikit2 belanja makan ngeh ngeh.

Kagum juga sa bila ada yang dapat earned sampai beribu2 hasil dari nuffnang ne..dorang  ne memang jenis yg "die hard" dengan dunia blogging. Tabik spring kepada mereka!! kalo sa pula..kalo suda dapat puluhan tu kira bonus la tu ;P 

Anyway..jangan pula kerana duit baru mau buat blog...nanti org datang baca pun tidak ikhlas kan.

p/s Thanks Nuffnang :))

7 Loves Me ;-P:

Farra Dhelina said... [Reply to Comment]

wawww sekali 3? bestnyaaaa..taniahhh

Anne B. said... [Reply to Comment]

betul tu hehehe...tp sa ni masi lg blurr ngn nuffnang pnya earning ni hehee

Flo said... [Reply to Comment]

Farra:
tq :)

AnneB:
kalo ko masi blurr ko boleh email pertanyaan to nuffnang..cepat tu dorang reply :)

CathJ said... [Reply to Comment]

wahhhhhhhh.... best nya.... ! ^_^

Anak Teruna said... [Reply to Comment]

Wah..Tahniah...:)

SJB AKA SUE J-B. said... [Reply to Comment]

Memang best lah.

Flo said... [Reply to Comment]

CathJ:
BE ada tapi kalo kurang trafic pun teda guna juga hehehehhehe

AT
tq :)

SJB
best juga kalo ramai yg dtg baca blog sa hehehhe

Post a Comment

You Rock My World!