Tuesday, 24 May 2011

A hectic month........

My goodness..it's been a hectic month at work.So freaking tired, exhausted and bla bla...sekarang sa terpaksa buat kerja untuk 2 orang since my admin officer cuti 2 bulan tanpa gaji dan the other one cuti kawen 2 minggu. Tapi jangan salah sangka..sa bukan mau komplen psl kerja cuma faham2 ja lah kalo jarang sa update blog sa k. Everytime sa balik dari kerja..teda suda mood sa mau update tu blog walaupun keinginan tu ada...paling2 pun sa pi blog hopping saja tapi mau kasi tinggal komen pun tdk larat...haizzz

Hari tu sa pi buat facial sama kawan di herbaline,,deiii kawan sa cakap sampai berdengkur bah masa kena pakai mask di muka,,,  wakakakaka..nah ketara kepenatan kan.Tapi yg sa heran selera makan tetap maintain pula...o_O suda lah jarang pi cat walk ni sekarang . Punya best kalo balik rumah ada yang buli tolong urut2 tu badan hikhik (*gatal*)

Sa fikir bisuk mau pi release tension tgk movie sama gfs..itu pun kalo dorang free. kira2 mau tgk tu movie Priest atau malay movie Nur kasih..tah best kah tidak. "finger crossed"

Bah mau pulang suda ni..take care all!



xoxo

10 Loves Me ;-P:

Just said... [Reply to Comment]

ckp psl massage2 ni sia sdh grabbed tu milkAdeal pnya deal! mau cari masa mau p massage2 ni.. panat kan.. :D

Cik Wanie Ghani said... [Reply to Comment]

wah ada byk plan yer,
apapun make yourself happy ok;;)

Arms said... [Reply to Comment]

Ini la ni hidup bekerja ;D

Ba lawala ko berdengkur sama kena facial... giggle-giggle la tu kawan ko sama tu urang yang pasang mask ko haaha.

Ba jan lupa post pasal tu movie ko tinguk aaa. Ei, ko nda minat Pirates ka? Ka suda tinguk?

Flo said... [Reply to Comment]

@Just ada juga sa tgk2 tu milkadeal tu tapi kebanyakan di kl saja kalo di kk mmg sa mau grab juga tu hehehe

Flo said... [Reply to Comment]

@Cik Wanie Ghani Hi CW mcm tu lah kira2 nya tapi buat plan mmg senang tapi jadi ka tdk tu yg susah tu ;P

Flo said... [Reply to Comment]

@Armsconfirmed lah tu kena kasi ketawa..sempat juga sa dgr durang giggle2 tapi mana sa peduli..kesiokan suda mau zZZZZ hehehe

oh ya awal2 lg sa suda pi tgk tu pirates...siok kama tu.

beaty said... [Reply to Comment]

doi gia kami pun sibuk betul ni..tender betimbun ni

flo mcm ur blog lambat loading owh..selalu kan hitam lu baru dapt load ni

Flo said... [Reply to Comment]

@beaty ya bah sa pun heran padahal tdk juga banyak widget yg sa guna :(

Wyne @ Mouren Mauve said... [Reply to Comment]

Hectic month indeed. Tp yang penting ada gaji masuk, yay!

Hehe...enjoy your day and Kotobian Tadau Tagazo do Kaamatan!

Va Va Voom said... [Reply to Comment]

@Wyne @ Mouren Mauveyup betul tu sis..yg penting gaji masuk bah same goes to u too Kotobian Tadau Tagazo do Kaamatan!

Post a Comment

You Rock My World!