Monday, 13 June 2011

JM's Fever melanda!

Setakat ini sa telah berjaya meng'download 3 dvd from JM. (Save duit sa hehehehe). Masa tgk ni punya main berkobar-kobar semangat sa sampai sanggup sa pi beli tu dumbbell hehehehe.mula-mula ingat mo survey ja kunun last2 terbeli juga.;P


So yg petang hari sabtu sa pun start lah kunun mau follow exercise dia ni...sa  ingat ahhh kacang ja ni sebab mcm senang ja steps dia..sekali buat..inda sampai 10 mins pancit terussss..hahahahahhaha tapi yg best memang berpeluh gila eh..kalah2 lagi yg berjogging tu.For beginner boleh lah cuba yg dvd atas tu dulu  (30 day shred). So far sa baru berjaya kasi complete yg level 1 itu pun banyak kali stop..kalo ikut betul2 mesti mo continue sampai habis 30mins..mataiiii 


Yang ini lagi lah mencabar steps dia....buli tercirit oh wakakakakaka


Yang ini lebih kurang dengan yg "30 day shred" tapi dia punya exercise sampai 50mins.."pengsan".

note: buli2 bf sa cakap .."nahhh ni kali teda suda alasan ko mo skip exercise..kalo pi jog mcm2 ja alasan ko ..hujanlah..banjirlah..semua tu teda buli pakai suda!!".(cissss..jaga ko daling kalo sa suda slim rabak nanti poket ko tu bikin beli baju baru sa...) hihihi perasan!

Ok la wo ciao dulu..habis suda lunch time ni.tata!

Pictures source from here

16 Loves Me ;-P:

ONN said... [Reply to Comment]

Good luck PD50H! U r in my bloglist!

Flo said... [Reply to Comment]

@ONNhi ONN thx for dropping by..actually sa tak join PD50H..sa cuma tlg promote ja.

whywhy said... [Reply to Comment]

Oh my..my..harap2 sia terjangkit ni semangat ko ;)

Aemy Shamy said... [Reply to Comment]

Waaa what a spirit! Good, good..keep it up! Susah mau dapat spirit mcm ko oh dear, hehe. Sy harap berjangkit la semangat ko sma sy. :p
Heeeee..
Good luck k, kasi kalah J.Lo's abs. Haha

Flo said... [Reply to Comment]

@whywhyhahahaha..baru juga start ni moi..masi terlalu awal lagi..harap2 bukan setengah jalan ja hihihi

Flo said... [Reply to Comment]

@Aemy Shamyatekei kalo mo kasi kalah si J.Lo mcm mau tunggu tu kucen bertanduk lah namanya wakakakaka

Armstrong said... [Reply to Comment]

"...sa telah berjaya meng'download 3 dvd from JM..." - Wakakaaka jaga la ko kalo kerajaan nampak apa o tulis :D jaz kidin. Banyak site suda government mo band, matai.

Hmm si Jillian ni... ganas ni kalo dia jadi instructor ko. Ada sia nampak satu episode, The Biggest Loser ka... nda tau la. Sana dia keep pushing itu satu family untuk work-out. Kesian tu fam wakakaa:P Tapi tu head of fam la paling kesian, si bapa dan hubby, kena push family sendiri ni. Mo tekeluar air mata dia...

SJB AKA SUE J-B. said... [Reply to Comment]

Bah, good luck.

Flo said... [Reply to Comment]

@Armstrong aduiii ya kah Arms? takan dari utube pun inda buli hahahahhaha.

ya bah bikin takut juga cara dia push all the family utk work out tapi at the end..berbaloi juga sebab mmg betul2 ada perubahan kan.

Flo said... [Reply to Comment]

@SJB AKA SUE J-B. Tq SJB :)

beaty said... [Reply to Comment]

Adeh congrats sebeb ko suda finish level 1..aik ni dvd buli apply sama lelaki ka?

fiancee sa mau kasi tagap badan kunun..heheheh

tapi c JM kan memang lawa body dia kan..deii ada masel lagi ni n fit gila..

c arms ckp kan banyak site mau kena ban..ala habis la tu pirate2 tu

Flo said... [Reply to Comment]

@beaty boleh bah tu...tapi kalo mau kasi tagap badan bagus pigi gym hehehehhe

kalo mo kena ban terpaksa la tgk movie korea online ja ni huhuhuhu

Cik Wanie Ghani said... [Reply to Comment]

yes dear,
selagi bole download,
better download,
x derlah rugi nak beli kan,
mcm i pun,
yg mana i bole download,
i download saja,
hihihihi:)

gud luck dear

AnnieMing said... [Reply to Comment]

Good luck moi!

Seaweed & Pumpkin said... [Reply to Comment]

Thanks for following :)

Wah mcm best ja DVD tu. I should try later

Isabel said... [Reply to Comment]

Hi!:)

Mcm best pla tu tau. salah satu benda yg sya perlu ni untuk kasi tagap balik my flabby stomach. haha..

dropping by & following..:)

Post a Comment

You Rock My World!