Thursday, 23 June 2011

M.I.A but JM's Spirit tetap ON

Tah apa-apa ja la letak tajuk tu...ingat senang kah mau fikir apa mau letak tajuk tapi yg penting ada kaitan dengan cerita ok la tu kannn ngeh ngeh


In action with JM :)

M.I.A lagi because my work drives me CRAZY!! ...kalau dulu, macam lambat betul mau tunggu jam 5.30pm sebab inda kesabaran mau balik..sekarang ni, terasa cepat betul masa berlalu sampai tidak sedar masa mau balik suda.Ini semua pasal kerja yg lama suda terbengkalai tiba-tiba kena minta lepas tu mau urgent lagi yay!

I have to korek here and there cari semua documents lepas tu mau compile then photocopy etc hayyyy..yg bikin pening bukan sa yg buat ni kerja dulu itu yg susah sikit neh.But thank God akhirnya semua back on track juga...phewwww

Ok mari sa cerita sikit pasal JM sa neh...so far i've managed to complete level 1 to level 3 for 1 week ya. hisss ingat senang ka...itu pun sa suda skipped 2 hari sebab terlampau penat. Sa suda pi timbang berat ...and im so happy sebab ada penurunan juga walaupun tidak banyak..but at least ada juga kannnnn.

Bah nanti sa kasi tayang juga tu before and after punya berat after 30 days sa berguru sama si JM neh...sabar kamurang..(pfffttt bagus kalo ada yg mau tau..perasan betul!) ;P;P 


Note: Sa ada terbaca satu blog ni..dia ni mengamalkan atkins diet boleh turun sebanyak 48kg dlm masa 4 bulan wow!....tabik spring sama tu org..kuat semangat betul..so kalo dia buli buat..sa ni buli ka?? atekeiii.


10 Loves Me ;-P:

Daniel Chiam said... [Reply to Comment]

Miahahahaha jom sama2 berusaha kasi kurang tu lamak!!!! 48kg in 4 month... hmmm sa rasa itu hardcore exercise tu geng... T_T

beaty said... [Reply to Comment]

glo..gud lak kio..kasi kuat samangat chaiyoooo!!!

sa bagi semangat ni

Anne B. said... [Reply to Comment]

lama sdh ko x blog flo...

wah msti best ko ber excercise ni kan,bgs la ada turun jga tu berat ;) bah terus kn usaha hehee

Just said... [Reply to Comment]

chayo chayo... (utk diri sendiri jg ni!) kekekek..

Flo said... [Reply to Comment]

@Daniel Chiamtu lah..memang kuat semangat betul tu org..kalo sa turun 1-2kg dlm 1 bulan tu kira bonus suda tu ;P

Flo said... [Reply to Comment]

@beaty Tengkiu moi...chaiyooooo!!

Flo said... [Reply to Comment]

@Anne B. Terlampau sibuk tu lah jarang terupdate ni blog...paling2 pigi bw ja..

Ni la bah..azam yg berkurun2 suda ni..harap2 menjadi lah kali ni hihi

Haryati Molly @ Tunung said... [Reply to Comment]

sia ksia skrg pun tgh berusaha mo kasi kempis balik "buruyut"..
tmpt lain kurus, sekali di perut haiyaaa berlipat suda.
Chayo chayo kio kwn..
P/s: nda sabar mo tgk perbezaan ko slps 30 days with JM

Wency said... [Reply to Comment]

walawwei..bule tahan.. ^^
sa kurus2 ni pun ada yg lunok di perut..benci btl ni.. gudluck mandak

AnnieMing said... [Reply to Comment]

Saya nanti tahun depan lah baru bertekad mengurangkan lunok. Saya mau jadi sumandak balik, bulih kaitu aa.. Kehkeh..

Post a Comment

You Rock My World!