Saturday, 11 June 2011

Silap hari ko geng!

OMG!!! sa ingat hari ni hari 5 ohhh. Berabis sa pakai baju formal kunun pi kerja lepas tu siap bawa bekal lagi dari rumah.dang! 

Sekali sampai di opis sa hairan napa semua orang pakai casual ja t-shirt and jeans.time di pantry sa tanya tu cleaner, "makcik ni hari hari apa bah?" tu makcik jawab " aiksss hari 6 la..napa? yg ko pakai semat2 (smart) ni mo pigi mana nanti?" sa senyum2 saja..dalam hati malu2 kucen suda hehehehehe nahhhh kotoh!

Hari ni sa ingat mo pi survey2 tu dumbbell..sa baru habis d/load tu Jillian Michaels workout dvd..mcm best ja mau exercise sama dia ni..T______T Sekarang ni hujan ja teda chance suda mo pigi cat walk sana perdana park. "lunoks" di badan pun semakin bertambah..azam baru mau slim semakin tipis sebab ___________(fill in the blank) ;P ada juga sa terbaca di blog org lain yg menggunakan khidmat si JM ni (melalui dvd ya) fuyoohhh buli tahan juga ada yg sampai turun 4kg/month.itu pun mesti mau ikut betul2 lah step2 si JM ni baru berkesan.

Bah nanti sa mau experiment dulu k..kalo berjaya nanti sa kasi share2 disini hehehehehe.

ok la mau balik suda nie ..happy weekend all!
 

9 Loves Me ;-P:

Nanak said... [Reply to Comment]

hehehe..teda pa bah..bah gudluck ah..

Wyne @ Mouren Mauve said... [Reply to Comment]

Haha, sa pun pernah pakai baju kebaya on Saturday. Nda tau knp sa bulih lupa it was Saturday that day. HAHA!

...tiapa, pengalaman buat kita trus rajin tinguk calender XDXD

Anne B. said... [Reply to Comment]

gudluck with ur excercise flo...^^

Flo said... [Reply to Comment]

@Nanakty Nanak :)

Flo said... [Reply to Comment]

@Wyne @ Mouren Mauvemau start ambil vitamin ginkgo sudah ni tau hehehehhe

Flo said... [Reply to Comment]

@Anne B.Thanks moi..harap2 bukan setakat hangat2 tai ayam ja ;P

whywhy said... [Reply to Comment]

HI flo..sia suka semangat ko! Sia pn mau mula2 ber-senam ni..utk kesihatan..kalau ter-slim tu kira bonus la kn..hehe...jd chiayo2! untuk kita ;)

Flo said... [Reply to Comment]

@whywhybaru mo berjinak-jinak ni moi tapi best juga menari sama si JM tapi sakit2 suda badan sa ni.

beaty said... [Reply to Comment]

ai buli2 ko silap haribulan ka flo...heheheh

bh ko suda jumpa dumbel? bh palan2 kama experiment kio......jan lupa kasi share

Post a Comment

You Rock My World!