Tuesday, 28 June 2011

Weekend getaway

Heyyy! how was your weekend everyone? ;D
Last sat, me and my sista balik kampung, sempat lagi singgah ambil my nephew.oh ya my sister baru balik dari KL tapi sa suruh dia stay di kk for 1 week sebelum hantar dia balik kg, itu pun my mom bising2 suda suruh balik haizzz.


Otw balik tu , sempat lagi singgah di tepi sungai, sa paksa my sista and nephew jadi model sekejap..tu pun guna camera hp ja.


erkkkkss terlebih sudah dorang ni....

This weekend mau balik kg lagi for my niece birthday celebration pula.belum ada idea lagi apa mau beli prezen for my cutey niece...we so excited..maklum la cucu pertama dlm family...i heard my mom invite satu kampung lagi tu..."overrrrr".

7 Loves Me ;-P:

beaty said... [Reply to Comment]

wah daik ko ni kan slim owh kan flo..

wah ada bitday..kalau sa bagi mainan ja ni ..misti dia suka tu

CathJ said... [Reply to Comment]

1 kampung?? wahhh ni kali lah... hihihihi...

Armstrong said... [Reply to Comment]

My weekend ok la, biasa2 ja. Ada tinguk Green Lantern. Siok la tapi nda puas haaha.

Adui, posing tu ba. One word, mantap ;D haaha.

Uina cucu pertama dalam family... ba ngam juga ba tu bawa satu kampung ;D

Flo said... [Reply to Comment]

@beaty biasa lah beth adik sa ni jarang makan malam kunun tu lah maintain slim ja...

sa pun ingat mo kasi beli mainan ja senang cerita heheheh anyway thx for d suggestion kio.

Flo said... [Reply to Comment]

@CathJ Ya bah CathJ hari tu kena dia suruh pi announce sana church hahahahaha..ni kali lah...pengsan!!

Flo said... [Reply to Comment]

@Armstrong uinaaa apa yg dtk puas ni? sa pun baru plan mau pi tgk GL...

kembang adik sa tu kalo dia baca komen ko ni "mantap" lol

Just said... [Reply to Comment]

cucu pertama mmg la mau overrr... hahahahha...

Post a Comment

You Rock My World!