Saturday, 30 July 2011

Wajah baru :)

Helllooo everyone....good morning!

As you can see, I've changed my blog's template AGAIN. ...T______T. Actually sa sukaaa banget my previous templates tapi sayang ia bikin blog gue loading very slow (eh pandai tukar slang indon la pulak)...ramai yg sudah komplen tapi baru semalam sa free untuk cari dan tukar templates yg baru..hope u all like it ^_^

Semalam sa tidur around 2am semata-mata untuk menyiapkan blog ini...biasalah kalo tukar2 ni..macam2 yg hilang terutama sekali my blogger list..so kalo ada yg teda dlm link tu, sudi2 kan la drop in my shout box k.

Ok lah that's all for now...have a wonderful weekend!

9 Loves Me ;-P:

CathJ said... [Reply to Comment]

rajin oh sampai jam 2.. ^_^...

Flo said... [Reply to Comment]

@CathJ: Rajin sampai mau bangun pun liat...nasib baik ada sis sa tlg jadi alarm,

Armstrong said... [Reply to Comment]

Hey I like ba your new blog layout ;)

Heehe ba add sia la yea.

Mr Armstrong
TheOkayArms.com

Wakakaa. btw, tu layout yang previous ok juga ba, nda lambat loading. But whatever, new layout suda kan.

Ba happy Monday 2mr yo ;D

Flo said... [Reply to Comment]

@Armstrong: Hi Arms..no worries sa sd add ko tu awal2 lagi hehehe..

Anyway happy monday too..wooot!

beaty said... [Reply to Comment]

aik mcm sama theme ko sama c Tunung ni..tpi okey bh this..

Flo said... [Reply to Comment]

@beaty:hahaha ya kah sa pun tdk perasan ni...inda bah kan yg penting cepat sd loading ;P

Aki said... [Reply to Comment]

hm,si Aki pun baru tukar template.. tapi masi bingung2 lagi.. haha..

FLO said... [Reply to Comment]

@Aki:hari tu sa pun bengong2 masa mo cari templates yg sesuai...last2 ahhhh hantam ja lah yg penting cepat dia loading ;)

kay masingan said... [Reply to Comment]

cantik ni template bah...keep on blogging kio..

Post a Comment

You Rock My World!