Tuesday, 16 August 2011

Jiwa kacau...otak stress

Aiseeyyy skema juga tajuk entri sa hari neh..tapi hakikatnya memang macam tu.I wish i could split myself into two.terlalu banyak kerja sampai sa pun bingung dan tidak tau mana satu yang mau start dulu...semua pun urgent!.Si "koginwaan" pun merajuk suda sebab tidak terlayan.Kadang2 text dia pun sa pandai lupa reply..apa lagi online..awal lagi suda tertidur sebab kepenatan.

Time menaip entri neh pun balik2 suda menguap...macam memanggil2 suda tu bantal.Kalo sa jarang suda pi ronda2 tempat kamu..jangan korang pula merajuk ahhh muahahaha matik lah perasan sudah ni.

Bah sebelum sa pi titun....layan dulu ni lagu untuk my "koginawaan" ;-P



Nite nite all..sweet dreams! xoxoxo

Koginawaan - buah hati / sweetheart

16 Loves Me ;-P:

Aemy Shamy said... [Reply to Comment]

hey you should take a break..don't work too much, walaupun benda tu penting, rehat lg penting...take care of your health k :)

AnnieMing said... [Reply to Comment]

Haha sa pun recently almost no time for blogging. Occupied sama kerja bah.. Sekarang baru ada masa mau reply comments & visit memvisit. Hehe!

Wyne @ Mouren Mauve said... [Reply to Comment]

Sa lagiiii lahhh jarang suda berblog. Anyway, bah, layaannnnnnnnn tido itu mesti!

Just said... [Reply to Comment]

adididi sampai merajuk c koginawaan oo.. mmg buzy tahap gaban. klu my hubby bkn merajuk, mengamuk ada la. kakakaka..

Yen said... [Reply to Comment]

andu ba..p la tdur vavavoom..nite nite.sleep tite. :)

Armstrong said... [Reply to Comment]

Hahaa ko punya bebeh merajuk ka? Adui... nasib ada clip untuk mo dedicate sama dia kan hahaa.

Sia pun mo split into two, tapi yang original stay diruma la limpang di sofa. Wuahahaa.

Rose Flower said... [Reply to Comment]

Wuisehhhhhh sampai merajuk si kawan hahahahaha...

Flo said... [Reply to Comment]

@Aemy Shamy:ty babe..how i wish..tapi semua kerja kena bagi dateline..terpaksa lah jadi superwomen ni sob sob

Flo said... [Reply to Comment]

@AnnieMing:Same here la tu Annie...kalo pigi blog hopping pun tdk sempat lagi kasi tinggal jejak heheheh

Flo said... [Reply to Comment]

@Wyne @ Mouren Mauve:hi-5 wyne! ngam lah tu tidur mesti cukup kan.

Flo said... [Reply to Comment]

@Just:yah bah merajuk suda si dia..belum lagi gia berani mengamuk..kalo suda jadi laki bini mengkali lah tu hahahahha

Flo said... [Reply to Comment]

@Yen:same to u Yen...:-P

Flo said... [Reply to Comment]

@Armstrong:ya bah merajuk suda my bebeh dis..itu clip pun tdk bikin cair suda dia bilang miahahaha.

Flo said... [Reply to Comment]

@Armstrong:ya bah merajuk suda my bebeh dis..itu clip pun tdk bikin cair suda dia bilang miahahaha.

Flo said... [Reply to Comment]

@Rose Flower:Yah ba Sie..dia fikir sa tombirang saja kunun..cilaka betul kan hahahah

Viola Bella said... [Reply to Comment]

love it too flo....

Post a Comment

You Rock My World!