Friday, 12 August 2011

Story di petang hari...............


Gosshhhh..what a busy day today!..kemarin sa pi advertise vacancy di mudah.com for general clerk post..ramai juga yg submit applications. so kerja sa hari ni..sort out mana2 applicants yang layak lepas tu arrange interview untuk dorang.ada macam2 ragam juga dorang ni bila kena kol datang interview..belum apa2 suda tanya berapa gaji lah yg kena offer..seminggu kerja berapa hari..bla bla bla..hayyyy..bagus interview ja dalam phone inda payahla sa susah-susah kol kamu dtg interview kan..haizzz sabarrr ja! 

Harap2 bos tidak suruh join dia interview org bisuk..bukan mcm hari tu last minute dia suruh sa join dia..nahhh apa lagi si kawan blur-blur la bah tiada buat persediaan.Sa rasa semua soalan yg sa bagi..budak2 tadika pun buli jawab..hikhik...macam saya pula yg nebes kasi interview org..sot kan.

kroorrkk krookk suda bunyi perut sa kelaparan..kalah2 org yg puasa neh. nasib baik pasar ramadan jauh dari tempat sa...selamat juga poket gue! duh teringat2 sa tu cendol..murtabak..kuih muih...tapuunnnn.

18 Loves Me ;-P:

Nanak said... [Reply to Comment]

sy pun suka cendol..hihi

Jue Space said... [Reply to Comment]

Va Va Voom- Ko kasi interview org juga kah..hehhe...Ada Vacancy lain kah..? :-)

✿ Mitchell ✿ said... [Reply to Comment]

biasa la tu org mo tanya2 dulu detail.. sabar saja lah moi ;D

Aemy Shamy said... [Reply to Comment]

haha...msti salary juga yg 1st ditanya kan..hee..biasalah tu, mau kepastian..mebi dorg takut sia2 ja p interview..or nervous maybe..hehe...chill out, dear ^^

CathJ said... [Reply to Comment]

huish... dia sebut lagi cendol.... adui siap laporan... ^_^

SJB AKA SUE J-B. said... [Reply to Comment]

Lama tidak makan cendol huhu.

Sabrina Iyna said... [Reply to Comment]

mcm best sja ni...

Armstrong said... [Reply to Comment]

Wa banyak juga yang apply a... adui, macam susa ja tu mo tinguk tu title. Kan bagus kalo diorang buli bagi standard application title, macam POSITION OFFERED first then NAMA diorang.

Flo said... [Reply to Comment]

@Nanak:nanak..kalo pi pasar ramadan itu lah benda yg pertama sekali sa pi cari hehehehe..

Flo said... [Reply to Comment]

@Jue Space:ayaaa closed suda tu offer Jue..

Flo said... [Reply to Comment]

@✿ Mitchell ✿: Itu la pasal..sabar ja melayan karenah durang ni.

Flo said... [Reply to Comment]

@Aemy Shamy: Tu lah..kalo sa tau berapa kena offer tdk apa juga hahaha

Flo said... [Reply to Comment]

@CathJ:ngam betul tu minum kalo time2 panas neh...slurrpppp

Flo said... [Reply to Comment]

@SJB AKA SUE J-B.: bah buli buat bah tu kalo rajin..tapi kalo sa..kirim salam ja lah..pandai beli ja la

Flo said... [Reply to Comment]

@Sabrina Iyna:apa yg best tu sabrina? hehehe

Flo said... [Reply to Comment]

@Armstrong: Nahhh ko pun perasan juga kan...ni main email ja application..nasib baik sa ni rajin pi check satu2 resume dorang;-P

Yen said... [Reply to Comment]

haha..kroorrkk krookk..macam bunyi katak pula tu..hehehe. :p

Red Cherry and Avocado said... [Reply to Comment]

Saya paling suka interview org..boleh tinguk mcmmana campen dia jwb soalan saya ni.Tapi biasalah time interview bilang semua buli buat bila sdh dpt tu kerja di suruh buat semua nda tau atau lupa.

Post a Comment

You Rock My World!