Saturday, 20 August 2011

Tumpang sekaki...........

Gara-gara mau mengurat housemate sa...kolix sa sanggup belanja kami makan di Welcome Seafood restaurant di asia city..wahhh rezeki jangan ditolakkan..ngeh ngeh. Ngam2 baru gaji lagi tu ...sepatutnya ada 7 org yg kena invite tapi yg 2 org tu last minute kansel so kami berlima ja la yg datang. Itupun makanan yg kena order untuk 7 orang..haizz ni kali la....! (7 org sebab yg lain2 tu kawan2 dia termasuk sa n my housemate) ciss..mau mengurat pun ramai2..ish ish..

Actually lama suda sa limpas2 ni restaurant tapi belum lagi terpigi sana sebab faham2 lah kalo seafood restaurant ni..mesti mahal2 punya lah. Nasib baik kena belanja...tapi sangkaan sa meleset ..sekali datang bil cuma rm180+++ saja.murah kah tidak? semua tu termasuk minuman suda ne.

Makanan2 yg kami order mlm tu;-P 

Butter Crab (wet style)


Sabah Vege with belacan


Mongolia chicken


Steamed Prawn


Steamed Fish with soy sauce






Walaupun makanan tu utk 7 orang tapi kami dengan "go-dootnya" berjaya menghabiskan makanan2 tersebut....hasilnya...tadaaaaa (^-^) hebatkan..inda rugi belanja kami ne tau...hehehehe.

bah apa kamurang buat ni weekend? anyway have a great weekend kio!

p/s sorry muka2 godoot tiada dlm gambar sebab semua pun takut femes malu-malu kucing 

25 Loves Me ;-P:

Yen said... [Reply to Comment]

eh kira mura laitu 180..tp tidak heran juga la..sabah seafood murah kan.:)

Aemy Shamy said... [Reply to Comment]

tu butter crab la paling cool, sdh la sy ni peminat ketam no 1 :p hehe...

Sabrina Iyna said... [Reply to Comment]

murah suda tu..byk lg tu makanan tu...

✿ Mitchell ✿ said... [Reply to Comment]

waseehhhhhhh!!! puuuuunyaa sedaaaaaapp! tuuuna tu katam bah yg plng menang

AnnieMing said... [Reply to Comment]

Sedap juga! Tapun-tapun.. Haha..

RM180 for 7 pax kira murah sudah tu. :D Macam sa pun mau makan seafood juga ni. Tapi tunggu la next-next week..

Nanak said... [Reply to Comment]

wah, next time mau pigi sana la ni..

aMyErInAiMiE said... [Reply to Comment]

hi dear,
im from Closets of AmyAmy
nk bagitahu yg the purple Flat Bag u tny tu masih available.

http://amyamyshop.blogspot.com/2010/12/8059-flat-bag.html

thanks

beaty said... [Reply to Comment]

uina..punya makan besar kamu flo..duii lama suda inda makan tu pakis o

Rose Flower said... [Reply to Comment]

Adedede menu tu bah...kinapa tdk kasih replace sama sa yang tidak datang tuh!!! kekekekekekekekeke....mau juga kan haahahahaha...

Viola Bella said... [Reply to Comment]

sadaaapnya...lambat bah kamu inform hari tue....mau join juga dah tue...

Armstrong said... [Reply to Comment]

Hahaa dia belanja untuk 7 urang?! Wa in kes dia mo show off kepada kawan-kawan tu chick yang dia mo mengurat la tu ;D

RM180 untuk 7 urang? Murah juga tu geng.

Ala, nda ada muka ko menggigit tu ketam ka? Wuahahaa.

lilies.john said... [Reply to Comment]

sadap owh....... :)

Flo said... [Reply to Comment]

@Yen:ya bah..puas hati kalo makan seafood di sabah terutama sekali di sandakan..murah giler.

Flo said... [Reply to Comment]

@Aemy Shamy:My fav juga tu Amey..yummyyy

Flo said... [Reply to Comment]

@Sabrina Iyna:sedap dan murah memang berbaloi-baloi kan ;-P

Flo said... [Reply to Comment]

@✿ Mitchell ✿:Masarappppp tu Mitch..bah bila ko balik KK..kita pi makan sana hehehehe

Flo said... [Reply to Comment]

@AnnieMing:Relax ko Annie...sentiasa menunggu kedatangan ko Juga tu seafood hehehe

Flo said... [Reply to Comment]

@Nanak:Ngam lu tu Nanak...yg paling penting tu ketam...sedapp and murah!

Flo said... [Reply to Comment]

@aMyErInAiMiE:noted! thx

Flo said... [Reply to Comment]

@beaty:ya bah beth...hampir2 tercabut butang seluar jeans sa..katat suda kekenyangan..hohoho

Flo said... [Reply to Comment]

@Rose Flower:Last minutes tu urang tdk datang...lagi pun ko mana sempat juga tu ..nanti len kali la kita pi serang sana kio.

Flo said... [Reply to Comment]

@Viola Bella:Ya bah...lambat dorang si Lembs kasi inform kamu..kami pun tdk tau yg mau kena belanja tu malam...next gaji kita suruh dia belanja lg wakakaka

Flo said... [Reply to Comment]

@Armstrong:Lebih kurang la tu Arms..show off punya pasal kami yg untung dapat makan pre2 heheheh.

Bah nanti ko balik kan...pi lah ko try makan sana.

sibuk mengigit ketam mana ingat mo snap gambar lagi miahahahha

Flo said... [Reply to Comment]

@lilies.john: Memang sedap.hehehe

ROLLENS said... [Reply to Comment]

waaaaa......pya best.....isk2

Post a Comment

You Rock My World!