Tuesday, 27 September 2011

Super Sleepy...me :-(

Morning Peeps!..apa cerrrr pagi ne?? 
Sa masi lagi super sleepy sebab sepanjang malam tidak dapat tidur.Keadaan angin kencang + hujan lebat awal pagi tadi membuatkan sa susah mau tidur. Ada juga sa pi mengintai-intai keadaan di luar rumah masa tu..mak aiiii punya la..gelap2 mcm tu pun buli lagi sa nampak benda2 berterbangan mcm tu kena landa ribut taufan ja (palis-palis). 

6.50am kami bertolak dari rumah untuk menghantar sista sa pi kerja..punya jam gila..sudah lah traffic light pun tdk berfungsi..harus lah jadi samseng sikit (padahal takut) cucuk sana sini kalo tdk mau stuck di tengah2 traffic light kan..hihihihi.

Dahan pokok yang tumbang menghempap gerai makcik di tepi jalan..alahai terpaksa lah si makcik tu tutup bisnes niari.

Yang ini pula otw balik dari menghantar sista sa tadi..sana sini pokok tumbang. (time2 jam pun memang sempat lagi ambil gambar)


Kereta yang jadi mangsa tempat landing sampah sarap..ni kira ok suda sebab separuh suda siram dengan air..tapi ada yg masi degil tersangkut dekat tu wiper.

Sampai office...masing2 jadi reporter tentang kejadian yang serupa dan sewaktu dengannya..sa pula report dalam blog ja lah hehehehe.sekian.

Kita minum dulu.!!!

15 Loves Me ;-P:

beaty said... [Reply to Comment]

wah smlm pun sa inda dapat tidur owh Flo..sa balik2 tingu jendela ni..takut mana tau ada banjir ka apa ka..dei kilat lagi tu...(sa penakut kilat ni)

pagi tadi jalan dari ruma pun awal but jem juga ni...banyak juga pokok tumbang ...

✿ Mitchell ✿ said... [Reply to Comment]

duiii.. kuat angin tu kan semalam.. hopefully my family and my another side of family ok, and also to fellow sabahan..

Aki said... [Reply to Comment]

hm,itu sisa dari taufan nesta di filipina kalau tida silap.. memang teruk si Aki dengar.. ada baca juga tadi pagi..

noradzlina.kamdani said... [Reply to Comment]

wah..dahsyat juga hujan lebat di labuan sana ye...

Daniel Chiam said... [Reply to Comment]

Haha hampir semua blogger KK blog about this!

Flo said... [Reply to Comment]

@beaty:Sama la Beth..sampai sa pi switch off semua tu electric.macam2 sa terfikir palis2

Flo said... [Reply to Comment]

@✿ Mitchell ✿:Ty moi..harap2 ko punya family pun semua ok di keningau.

Flo said... [Reply to Comment]

@Aki:Wah kalo di sini pun sudah kuat macam tu apa lagi kalo di Phils tu kan..mungkin kami ni terkena yg ikur2 dia saja mangkali.

Flo said... [Reply to Comment]

@noradzlina.kamdani:Nora sa pindah di KK suda lah hehehe..tapi kurang pasti pula kalo di Labuan mcm mana keadaan dia.

Just said... [Reply to Comment]

d kk sibuk ribut dr filips, d kl sibuk jerebu dr indons.. huhu..

Anne B. said... [Reply to Comment]

hi flo...eee bikin tkt jga d kk skrg punya weather kan, hopefully tida perpanjangan la

Sabrina Iyna said... [Reply to Comment]

da jg mum sa ceta ni..lg kuat tu angin d atas bukit ni..hehehe...

chegu carol said... [Reply to Comment]

my fren in the Philippines said they are expecting another typhoon this weekend...so kita2 yg di KK, sedia2 lah tu ekor typhoon mungkin kena lagi sini tu...

Flo said... [Reply to Comment]

@Just:haiz macam2 ja oh sekarang ni kan..bikin takut wohh

Aemy Shamy said... [Reply to Comment]

kuat tul angin tu kan...my campus pun habis oh mcm after perang ja..heard that it'll come again..huhu..

Post a Comment

You Rock My World!