Wednesday, 5 October 2011

Mixed emotions...........

Alahaiii blog menyepi lagi...
Sila salahkan "Owner" blog tersebut....
Selalu bagi alasan tirik kampung  yang sama saja
Padahal ...."eh blurrr apa lagi alasan mau bagi ahhh??" ngeh ngeh.

Yang sebenarnya ...sejak dua menjak ni ,
Sa tiba2 jadi emosi pula...sebab... (adalah tu)
Macam2 perkara yang berlaku..
berita baik dan berita buruk datang serentak.

Ok berita baiknya..
im being promoted to a higher position.."ehem" (show off sikit)
at least terubat juga..perasaan yg emo-emo sekarang ne.
manakala berita buruk..biarlah sa sendiri saja yg tahu..jan marah kio.
Faham2 lah kan bukan semua perkara kita buli kongsi di sini..
Nanti ada pula pihak2 tertentu yang kecik hati hohohoho.
So kira fairlah tu kan.."wink"

Errkkksss iklan kejap...time sa taip entry ne ada pula sa dengar orang bising2 di luar
Macam gaduh ja...terus hilang idea sa ..eh tiba2 saja kan..hahahaha
ishhh lantak dorang lah..malas mau pi menyibuk nanti kena tempias lagi la sandi. 

Ok la..sa mau titun dulu,best ne kalo tidur time hujan. hehehe.gud nite all...sweet dreams!


Thank you, God for everything …
The big things and the small,
For “every good gift comes from God,”
The Giver of them all.Amen!!

9 Loves Me ;-P:

Aki said... [Reply to Comment]

ho ho ho.. bah flo.. ngam betul ni ko join gathering.. nanti ko blanja la.. ;-)

SJB AKA SUE J-B. said... [Reply to Comment]

Nah, naik pangkat sudah :).

Nanak said... [Reply to Comment]

congrats moi...

Flo said... [Reply to Comment]

@Aki:Buli bah kalo si Aki hahahah;-)

Flo said... [Reply to Comment]

@SJB AKA SUE J-B.:Ty Sue...;-)

Flo said... [Reply to Comment]

@Nanak:Ty Nanak:-)

Just said... [Reply to Comment]

congratz on your promotion! sia pun hilang dr blogging kalau ada something happen. mau share nda dpt. mau taip benda la pun nda dpt. last2 senyappp.. ba, palan2 aa.. :)

beaty said... [Reply to Comment]

wah sa suka kena promote ni..congrats...wah jangan emo bh flo...palan2 ko sana kio

Red Cherry and Avocado said... [Reply to Comment]

Congrats sebab naik pangkat kio. Macam pernah baca bah blog ko ni tapi tidak pernah komen.

Post a Comment

You Rock My World!