Saturday, 24 September 2011

~~S.M.I.L.E~~

Yehaaaa it's saturday!! and as for the weekend, tonight im looking forward to watch movie "Johnny English" with ma sista and gfrens.Suda balik2 kena tunda..ni kali mesti mau pigi.Sa tau ketinggalan suda ni, my colleagues pun masing2 sibuk suda jadi "pengulas" terhormat..ish ishh terpaksa lah buat2 tdk dengar. Mau juga tengok sendiri baru bestkan.

Hari ni sa relax sikit sebab hq kami kan cuti so teda orang yg kacau cari sa..ngeh ngeh! Kalo tdk jan haraplah sa buli lengang kangkung menaip entri di blog ne sekarang. T_____T. 


Ok jangan terkejut sebab tiba-tiba ada muka sposen di atas hahahaha..beginilah muka hudu saya kalo tidak kena paitung tapi itu bukanlah tujuan sebenarnya sa meng-uploadkan gambar ni..sa cuma mau kasi "show off" (sis wyne pinjam tagline dulu arr) tu gigi selepas kena buat "filling" yg di depan tu.Hari tu sa sibuk2 di fb tanya pasal klinik pergigian mana yg bagus dengan harga yg berpatutan.Ramai juga yg bagi cadangan which klinik yg bagus tapi last2 sa pigi juga yg berdekatan tempat tinggal sa iaitu klinik pergigian di Putatan.Untuk dua gigi yg kena buat "filling" tu sa kena charge rm150..service sangat cepat dan bagus.tapi kebersihan tu masi buli kasi improve lagi.Tapi overall puas hati juga lah..at least sekarang ni buli suda sa senyum lebar2 hahaha.

Okay lah..Happy Weekend all!!

14 Loves Me ;-P:

Rose Flower said... [Reply to Comment]

Patutlah macam lain sija sinyuman ko sa nampak hahahaha...bah i'm waiting ur call for JE!!! see ya

Flo said... [Reply to Comment]

@Rose Flower:Haruslah kan hahahha

beaty said... [Reply to Comment]

wah siok owh suda kena kasi isi tu gg kan...he he he..cantik tu senyuman ni

CathJ said... [Reply to Comment]

tidak paitung pun lawa juga..... buyuk ni... hahahhaha...

✿ Mitchell ✿ said... [Reply to Comment]

yg teda paitung pun cantik jg bah moi.. =D

Aki said... [Reply to Comment]

masi nda paham.. apaitu filling Flo??

Wyne @ Mouren Mauve said... [Reply to Comment]

Hahaa, ko kan sis, mmg lucu bah. Uiks, lawa juga ko ni tanpa paitung tapi mmg urang2 kita tatap lawa without make up (^^) *show off*

Deeii, sa pun kira mau buat 'filling' kunun tp sa tgk mau cabut wisdom tooth sa dulu lah. BTW, sa pun mau pg Klinik Pergigian Putatan sbb I'm staying at Putatan too.

Happy Sunday dear!

Flo said... [Reply to Comment]

@Aki:Aki maksud"Filling"-untuk tampalan gigi.heheheh

Flo said... [Reply to Comment]

@beaty:Beth..masi lagi sa terasa tu ngilu2 time kena buat filling tu hahaha

Flo said... [Reply to Comment]

@CathJ:Atekei Cath, macam muka sakit tu ,pucat lagi hahaha

Flo said... [Reply to Comment]

@✿ Mitchell ✿:Moi kena cahaya kamera bah tu..tu lah inda ketara. hahaha

Flo said... [Reply to Comment]

@Wyne @ Mouren Mauve:Hahaha agreed with u sis..but mine ketara sudah tu "jeragat" di muka ;-(

oh yakan baru sa teringat ko tinggal di kawasan putatan pula kan..bah u look for Dr.Azman dia bertugas setiap hari 2,4,7 saja tu.

Aki said... [Reply to Comment]

Oh,ngam la tu.. hm,tunggu lagi 3 tahun,apa2 pasal gigi,semua percuma.. :-p

Just said... [Reply to Comment]

mau cabut gigi.. bila laini?! huhuhu..

Post a Comment

You Rock My World!