Monday, 30 November 2009

7 days Detox plan (Day 1)

As promised, my detox's menu for today........^_^
7.00am - Plain water + lemon

9.00am & 12.00pm- Watermelon


googled (i 4gt to snap the picture)

3.30pm-sweet potato ( this one for my gym i need energy marr :P)


8.30pm-Wonder soup (mine, a lil bit diff coz i mixed with carrot)


10.00pm -Juice (any juice also can do)





Phewww...akhirnya berjaya juga misi untuk hari pertama. So i have another 6 days to go...muahahah. Pengalaman hari ini, pagi tadi mmg agak payah sedikit sebab aku hanya makan buah tembikai untuk breakfast & lunch so perasaan lapar tu tak usah cakaplah..lapar gila beb!!..tapi yang penting kena motivate kan diri sendiri..dan sibuk2 kanlah diri dgn kerja supaya tak ingat nak makan heheheheh..lagi satu jan lupa minum air banyak2 k.....can't wait for day 2..boleh ke??? >_<

7 Loves Me ;-P:

Lizz said... [Reply to Comment]

hahaha. teringt dulu amik juvanex tp just utk buang toksin. taksanggup nk ikut menu kalau nak diet. hihihi

Flo said... [Reply to Comment]

hi lizz, kalo ikutkan hati mmg tak sanggup..tapi sabar ja la org kata pain is beauty kan...hehehheh

Ida chubby said... [Reply to Comment]

hye...salam kenal...saya pon join 99htn...tapi kita sangat2 berat huhuhu...

saya pon baru start diet ni semalam...ada jugak geng hehehe :)

Flo said... [Reply to Comment]

Hi Ida...ok lar tu..gud luck to u too k:)

Jogger said... [Reply to Comment]

flo... buat lebih sket just detox tu.... nnt dah siap... email kat kita yerk

klikeeed new mooonn

[z@ck] said... [Reply to Comment]

tgh on diet ke skang ni?
gud luck ya.. =P

I want to lose weight said... [Reply to Comment]

RECIPE WONDER SOUP PLEASEEEEEE...

Post a Comment

You Rock My World!