Thursday, 3 December 2009

7 days Detox plan (Day 4)

7.00am: Plain water + Lemon

For breakfast, Lunch & Teabreak : Banana + milk...(makan minum sampai muak lol)


For Dinner: Seaweed Soup (Mixed with carrot & mushroom) -ini tiada dlm menu sebab aku saja ya memandai cipta menu sendiri muahahahaha
Psssttt...hari ni penat sangat sebab ulang alik masuk tandas...korang faham2 lah detox on progress mah!

7 Loves Me ;-P:

Hisham said... [Reply to Comment]

salam terjah..nice blog..detox??..on what purpose u wat ni..on diet??

Jogger said... [Reply to Comment]

milk + banana... my fav tuu... biasanyer i blend buat banana milkshake... pastu taruk eskrim vanila... owhh heaven

Flo said... [Reply to Comment]

Hisham: hi detox is for cleansing purpose

Flo said... [Reply to Comment]

Jogger: wah..after detox habis nak try lah ni heheheh

Faizah_Haris said... [Reply to Comment]

wahh dah start detox ek...good luck...next week saya start

Ida chubby said... [Reply to Comment]

mesti berat awak turun banyak sbb awak buat betul2...saya buat tak ikut betul2 la..ni nak weekend x tau la camana huhuhu :P

Flo said... [Reply to Comment]

Faizah: Hi good luck to u too :)

Ida: hi ida..actually aku tak ikut 100% menu yg diberikan...u can see from day 1 to 4 mmg ada diff...but its proven mmg berat dah turun dalam 2-3kg mcm tu:P

Post a Comment

You Rock My World!