Saturday, 12 December 2009

REMINDER to all 3DDP Contestants!!

~gambar hiasan~ muahahahahha

Kepada semua peserta 3DDP...jangan lupa esok (Ahad) adalah hari untuk menimbang berat dan sila publish gambar berat kamu tu dlm blog masing2.Sekali lagi aku ingin menegaskan disini ..kejujuran adalah sangat penting!! Kalau kita berjaya menurunkan berat badan dlm 1-2kg in 3 days, that is really really good already! Sentiasa berfikiran positif bahawa detox bukan bermakna kita harus menahan lapar..that is absolutely wrong! kalau terasa lapar, banyakkan minum air dan makan fruits!...aku jamin jika kamu berjaya dgn detox ni..kamu akan nampak mmg ada perubahannya...taknak cakap banyak2..nanti after 3 days we share2 la kan pengalaman masing2.Oh ya..jangan lupa diary menu korang sepanjang 3 hari tu ok.! I believe we can do it! Good Luck To All!

8 Loves Me ;-P:

noradzlina.kamdani said... [Reply to Comment]

ok flo...wish me luck

Niniey Aziz aka Mrs Ariff said... [Reply to Comment]

Flo.. nama I tkde..nak join..nak join..plsssss.. ngeeee...

Flo Alfera said... [Reply to Comment]

Niniey: ok dear noted!

Noradzlina:...i know u can do it!

::@.L.I.N:: said... [Reply to Comment]

okey..aku tidak luper akan pic ituuu...tunggu...berat ku naik kot.. yelah dah lama tak buat senaman nie

Nadia Yuna said... [Reply to Comment]

Sis
yesterday i got call.
esok kene pegi kursus kaunselor sampai hari rabu. dats mean tak dapat nak update ape2 di blog

but

actually nadia dah start sendiri detox 3 day

dari hari khamis & ends today

and i lost 2.5/3 kg

ade ambik gambarnya.

esok dah pegi kursus. tak tau mcmmana.

Mia-Ina said... [Reply to Comment]

good luck la utk semua ye

mun-e said... [Reply to Comment]

orait noted kak :p

Flo Alfera said... [Reply to Comment]

@ L.I.N:
ok..nanti roger2 kalo dah letak gambar k..good luck!

Nadia yuna:
first of all congrats to u..very proud of u! 2.5kg its a lot rdy Nadia boleh teruskan diet tu lagi..so nanti habis kursus baru lah update menu tu kay!..no hal punya ..good luck!

Mia-Ina: Thanks dear!

Mun_e: Good Luck :)

Post a Comment

You Rock My World!