Sunday, 13 December 2009

3 Days Detox Plan ~ Come Join Me~ (Sticky Note..Scroll Down for new N3)

To All My Friends and Ladies Out There........
Terutama sekali mereka yg mmg berhajat nak buat detox tu aku syorkan korang untuk try 3 day detox plan dulu sebelum pergi ke 7 day detox plan.Sebab aku tahu ramai yang kantoi half way hehehehehe..Menurut kata my friend (She's a doctor) if we really..really..really follow the menu...mmg confirm boleh turun berat sebanyak 2-5 kg dlm 3 hari...wow sound good right? so untuk memeriahkan lagi..i nak ajak korang detox beramai-ramai dgn syarat2 nya..(hehehehe ada syarat lagi tu)
1. Sila tinggal kan nama dan blog's url dlm my comment's box
2. Sila list down menu sepanjang 3 hari detox
3.Timbang berat sebelum dan selepas (Gambar sila publish dlm blog masing2)
4.Mesti Jujur pada diri sendiri (Kalo tipu..itu urusan kamu dgn "DIA")
5.Kalau kantoi 1/2 way..sila buat pengakuan dlm blog masing2 ( ala2 99HTN)
6.Tak ada yuran penyertaan...cuma ada special token from me after CHRISTMAS kepada mereka yang berjaya menurunkan berat sebanyak 3kg ke atas.
7.Kepada mereka yg tidak berjaya korang dikehendaki meletakkan 24hrs sticky note dlm blog memasing untuk story kepada mereka yang telah berjaya menurunkan 3kg .(pandai2 koranglah mcm mana nak story..)
8.Penyertaan terbuka kepada sesiapa yang berminat kecuali mereka yang mempunyai penyakit yg serius & Mengandung adalah tidak dibenarkan sama sekali.
9.Tarikh tutup penyertaan 12/12/09 (Saturday)
10.DETOX akan bermula pada 14/12/09 (Monday) dan berakhir pada 17/12/09 (Wednesday)
11. Cuma 30 penyertaan akan diterima. (Limited edition ohhhhh)
P/s..Untuk rujukan, detox's menu telah disedia kan...so terpulang dgn korang nak ikut ke ataupun ada cara tersendiri..suka hati..yang penting biarlah detox secara sihat k.Good Luck!

37 Loves Me ;-P:

mama_iris said... [Reply to Comment]

hi....
peserta 99 HTN jgk ehh??
saya nurul juge...
exchange link...
gudluck!

Faizah_Haris said... [Reply to Comment]

saya nak try ler.... hehehe

Flo said... [Reply to Comment]

Mama_Iris: yup..akulah salah satu pesertanya nya..ok lets xchange link :)


Faizah: Noted.:)

Nadia Yuna said... [Reply to Comment]

saya nak joinnnnnnnnn! nak sangat2. tapi blog diari diet (yang asyik tak jadi tu = fail ) saya privatekan. nak kene publish jadik x private ke?

saya betul2 nak join

susah diet takde disiplin ni

tgk u punye 7 day detox menjadi

semangat nak try 3 detox..

boleh ke gune blog diary diet yg saya private tuuuu?

Flo said... [Reply to Comment]

Nadia..no problem boleh saja:)

Ida chubby said... [Reply to Comment]

hye flo...ingat nak join tapi start next week sampai hujung bulan..banyak plak program opis & family...good luck kay..confirm turun lagi banyak ni :)

misz Lina said... [Reply to Comment]

saye nak jugak!!

blog saye : http://miszrlina.blogspot.com/

klu wat ramai2 sOnok sket...
kantoi tu blkg citer...

tapi jgn la menipu... tak baik kan...

POSH76 said... [Reply to Comment]

99HTN pun lum habis lagi bess gak ni....nanti nak go thru betul2...

Ms AiReEn MoHd said... [Reply to Comment]

sumpah aku nak kuwosss macam ko gak babe..ajo la aku cepat huwaaa nak nak

mun-e said... [Reply to Comment]

hai kak. :p saya nak join.. hehe. malu2 plak. count me in ya! ;)

ni url blog sy --> http://pandangdenganmatahati.blogspot.com/

amie fadlie said... [Reply to Comment]

saya pon nak joing! ni blog saya

http://nuramlya.blogspot.com/

leeja said... [Reply to Comment]

hi, selepas fikir panjang, i think. i wanna join this.

sy dah byk kali terkantoi ns lately, so nak kene reset semula diet ni. hopefully, by having this, it will help me to come back to the objective.

anyway, my blog url is http://mrshanif.blogspot.com

Mimy Hamid said... [Reply to Comment]

nak jugakkkkkkkkkkkkkk...nak kuwus gedebom cam ko...bgtau ek

Nadia Yuna said... [Reply to Comment]

sis. nadia confirm nak join tau.
nadia ade add sis kat fb

nurul nadiah tu.

=)

noradzlina.kamdani said... [Reply to Comment]

kite pun nk join ye flo.. ni blog url kite

http://noradzlinanakkurus.blogspot.com

thanx for inviting

Flo Alfera said... [Reply to Comment]

Ida: tak pe next time boleh join lagi :)

Misz Lina: Ok da letak dlm list

Posh76: U tak payah detox lah..dah selim melim apa hahahahhah..

Mun-e: no problem dah add dlm list

Amie fadlie: noted bebeh!

Leeja: okay..aku dah add dlm list

Mimy: dah add dlm list

Nadia: ok noted:P

Noradzlina: Ok dah add u!

yana said... [Reply to Comment]

nak jugak-nak jugak.....

farah said... [Reply to Comment]

nak jugak..

Mimi Sharif said... [Reply to Comment]

saya pun nk cuba....
Count me in....

lia said... [Reply to Comment]

nak try jugak,leh. dah cukup korum lum?? tapi next week ada training...bila ada training ada mknn yg sedap2,kan...hehe...Godaannnnnn!!!
Kalau kantoi, lia inform sini.. :)

Tapikan, kalau kantoi tapi berat turun lebih 3 kg cmna lak?? Ish...ish..boleh ke turun 3 kg??

Flo Alfera said... [Reply to Comment]

Yana & Farrah : ok noted :)

Mimi Sharif: ok no problem :)

Lia: kantoi mcm mana tu? kalo kantoi pasal makan tapi berat turun shud be ok..itu terpulang mcm mana cara korang detox yang penting menu kena publish selama 3 hari tu.Good Luck!

"Asma" said... [Reply to Comment]

nak join gak..tlg ajar ye.. xpnh wat detox ni...

Flo Alfera said... [Reply to Comment]

Hi Asma..nak buat detox to tak susah cuma kena kuat semangat dan betul2 ikut menu yg di beri..ok i add u in the list ok.good luck!!

Selly Buke said... [Reply to Comment]

hai.. nak join gak..

blog add: camelia99htn@blogspot.com

Selly Buke said... [Reply to Comment]

hai.. nie nak menyampaikan pesanan kawan. dia pun nk join gak...

blog add dia: http://123impianku.blogspot.com/

niena said... [Reply to Comment]

leh tak kite cuba join...

ni blog kite...salah sorang peserta 99HTN juga

http://nienazakaria.blogspot.com

misz_atiey said... [Reply to Comment]

ala~syok nyer...nak join gak...
ni blog kite k..

blog add:http://qlov3r.blogspot.com/

Jogger said... [Reply to Comment]

huhuuh very good.... xper2 i tlg sokong jer

NiNie said... [Reply to Comment]

salam kak...
saya pun nak masukkkk jugak....
tp saya nye 7 days detox abis ahad ni jugak..then kalau kite sambung terus 3 days detox tu tak kisah kan...
lagi satu..saya ni baru je..tak paham la 24hrs sticky note tu.. camne ek kak...
-nurdiniayob.blogspot.com-

arbaieyah said... [Reply to Comment]

saya pun nak join...
sy sgt2 berminat
jgn lupa letak nama saya
ARBAIEYAH BT ALIAS
kalau d 99HTN sy peserta no 51.

arbaieyah said... [Reply to Comment]

jgn lupa kita nak join jugak tau.
arbaieyah alias
www.arbaieyah.blogspot.com

::@.L.I.N:: said... [Reply to Comment]

jgn lupa masukkan nama sayer..nak try detox pulak

Flo Alfera said... [Reply to Comment]

Selly Buke: Hi dear dah add u dlm list tu ngan kawan awak sekali.

Niena: Ok beb

Misz_Atiey: ok dah add :)

Jogger: tak nak join ke? hahahah ok ok tolong support yer..ty

Ninie: 24 hrs sticky note tu (n3 yang sentiasa diatas selama 24jam) maksudnya ko kena buat story bagi mereka yg telah berjaya menurunkan berat badan sebanyak 3kg..kira mcm promote blog dorang ler tu.lebih kurang mcm tu ler

arbieyah: ok noted..tnx

@lin: ok no problem,.

Mizuri said... [Reply to Comment]

sy bkn peserta 99HTN. Bole join skali tak?

Payche said... [Reply to Comment]

99HTN???

Flo Alfera said... [Reply to Comment]

Mizuri:
sorry baru hari ni terbaca comment u..actually kitaorang dah start..tapi tak pa..next time boleh cuba lagi k.

Flo Alfera said... [Reply to Comment]

Mizuri:
sorry baru hari ni terbaca comment u..actually kitaorang dah start..tapi tak pa..next time boleh cuba lagi k.

Post a Comment

You Rock My World!